dah lama bersawang...

taktau la pasal apa, tetiba blog aku meragam..tp bukan blog kot yang bermasalah, mungkin komputer aku yang punya angkara...link yang kat tempat kita nak klik sign in tu tak functional..byk kali cuba, tak dapat2..last2 aku fedup...padahal kalo ikutkan byk je citer yang nak aku kongsikan dgn korang sumer...citer pasal majlis kawin aku pun berkubur cm tu je...tkper, jap lg ada masa aku uplod gambor jerla...pandai2 korang la wat citer sendiri k...



rasa2nya sumer org pun tau kan, yang tenet skang ni lembab nak mampus ibarat siput babi gemuk gedempul nak panjat menara kl...ada hati tu.....mmg slow giler la...tu lah jugak penyebab blog aku dah naik sawang...nak2 plak, sejak balik dr bercuti lama ni, keja aku pun banyak..kepala pulak asyik ting tong melencong ke melaka...susah gak kalo kawin berjauhan ni...seb baik aku waras lagi..bila org tanya okey, sumer aku jawap okey je..taktau la apa maksud pertanyaan dorang di sebalik perkataan okey tu....malas nak berjawab panjang lebar dan nak senang citer, jawab okey ajerla..pedulikan maksud sebenar dorang tu..karang dilayan, makin menjadi2, tambah2 staff laki...ta kuase aiii...



tinggal beberapa ari lagi je nak genap sebulan aku menjadi isteri orang..tp tak dpt nak praktiskan sgtla kesolehahan aku sebagai isteri ni contohnya mcm makan minum, pakai suami aku tu, tidaklah dpt aku sediakan memandangkan kami berjauhan...nak buat cmnekan...dah nasib kami kena PJJ dulu...ntah bila bleh berkepit pun taktau ler kan...harap2 tak lama kami cenggini, takut2 aku terlupa yang aku ni dh berstatus Married pulak...hehe...no meaning k...ai setia tau...



pastu satu lagi nak bgtau sesapa yg baca blog aku yang dah de sawang sana sini kan (tp cantik pe, de corak2 sikit2 kan)...aku dah start buat live blogging...kiranya kalo ada on de spot citer yang aku nk share ngn peminat2..opsss...sesapa la yg sudi mengetahui tentang diri ini la kan, bolehlah melawat http://www.norsaritanaini.com/ , kat situ tempatnya aku hapdet blog secara cepat dan tangkas dan terkini...mungkin juga suatu ari nanti, aku akan berhijrah ke sana secara tetap..InsyaAllah...akan dikhabarkan sebelum perpindahan berlaku, jgn risau k...









post signature

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

0 ulasan: