teka silang kata...

ha korang nak duit raya tak...ataupun nak duit tambahan..ataupun nak duit tuk cover balik banjer lepas raya..apa2 jerla...ni aku ada satu tips..apa kata korang jawab teka silang kata mcm kat bawah ni...maklumat lanjut korang gi melawat kat web ni http://silangkata.my ...walaupun takde la lumayan mewah segala hadiah yang dia bg tu, tp bg aku RM100 tu dh kira banyak jugak la kan...lagipun bukan susah mana nak buat pun...kalo pekerja kontrak tu, kena berpanas berujan gakla nk dptkan RM100 tu...yang ni senang giler...sambil2 duduk melayang rasa mengantuk or lapar or boring kat opis tu, sesambil tu jawab la teka silang kata ni kan..mana la tau kan, kot2 bernasib baik, murah rezeki di bulan puasa ni, dapat kat korang...ha tak hepi ke? jangan lupa lak banjer aku kalo dh dapat...hehe...




cara2 nak download sumer dah de kat website tu..korang follow arahan yang dia bg betul2...tarikh tutup dia pd 30 september...kira lepas raya la baru tau result...konpem memasing dah agak sengkek kan...dah perabih masa raya, so masa ni la nak tambah duit raya...jom ar kengkawan...sahutla cabaran minda ni...

post signature










  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

0 ulasan: