seprais party n hadiah on my befday...

seprais party...

tak sangka de gak seprais "party" tuk sambut befday aku...betul-betul pd hari befday aku lak tu...sangat2 terharu lah kengkawan..ni yg syg korang nih...thanks to aimi, qis, siti, iza, ann, yuna n noora sebab sudi sesama menyambut befday kaknor...patutla beriya2 aimi nk masak spagetti segala...rupanya nk sambut befday aku gak ek...suke...suke...

dan yg paling aku suka, kek yg dorang beli sangatlah unik...campuran slices2 kek yang pelbagai jenis makanya menjadi satu kek yg sgt kiut miut mcm orang yang nak disambut...ahakssss...sangat suka sehingga tidak boleh nak diluahkan dengan kata2..terima kasihla kepada semua yang terlibat dlm sambutan ini...sob..sob...sayang ar korang sumer...

tengok tu, siap dorang tulis sekali "bakal pengantin" tu...sangat2 teruja tgk kek ni kan...sangat unik bila dicampur pelbagai jenis, semangat sgt nak makan sbb nak try semua yg ada...

sedang mereadykan diri nak tiup lilin...hehe...


tadddaaaa...lilin dah ditiup....

time tu potong kek pulak....

hadiah....

ini pulak hadiah yang aku dpt dr Lukman...sangat cantik keronsang ni...sangat tidak sangka jugak still leh dpt hadiah on my befdate...sangat terharu jugak...thanks a lot Lukman...





post signature

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

0 ulasan: