hepi befday to me...(",)

ari ni befday aku...patutnya aku hepi...tp tersedihla plak...hmm, tkpela, sekejap je kot...

actually aku ni tak kisah sgt pun kalo org tak ingat befday aku...aku bukan budak kecik lagi, yg dambakan org wish befday aku...siap sambut2 lagi...tu patutnya dulu2 masa aku kecik2...tp aku tak nah merasa sambut befday pun...mmg tkde langsung sambutan befday tuk ahli family kami...mmg dh terbiasa...tp masa aku study kat USM dulu, de gakla merasa orang menyambut befday aku secara seprais...kakak angkat aku la selalu buatkan...mmg terharu sgt2 la kan...selalu je dpt hadiah...skang masih tersimpan lg hadiah2 tu..tp ada gak yg dh hilang...sedih...

pastu sejak aku dh berpisah dengan dia, sejak aku keja...dh tkder befday party tuk aku...dh tkder nak tunggu2 orang wish befday aku...eh jap, ada gak yg aku tunggu...cuma dr seorang...seseorang yang amat penting dlm hidup aku...kalo kengkawan lain tak wish, aku tak kisah...tp kalo dia tak wish...sangat aku kisah...hehe...

tp ari ni orang pertama wish befday aku adalah Qis, diikuti oleh Iza n Azmir...siap dorang nyanyi2 lagi...aku siap dh pesan kat Qis, jgn heboh2 befday aku ari ni...biar orang tak ingat pun, aku tak kisah...tp tak sangka lak Iza n Azmir ingat..biasala kan kalo Azmir tu tau..hebohla satu kolej...sesapa yg ada kat PSH, sumer dia bgtau yg ari ni befday aku...so agak ramai la yg tau ari ni befday aku...hehe...

so, aku ucapkan timer kasih banyak2 yer sbb korang wish befday aku...paling terharu cara yuna n aimi wish befday..siap peluk2 lagi...terharu sangat2...tuk azmir n iza pun sama gak, siap nyanyi2 lagu befday lagi tuk aku...sangat2 menghargai korang semua...


post signature


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

2 ulasan:

iza berkata...

oit!! name iza pon naek gak r kt blog kaknor(selain Qis, aimi n kak yuna).puyohhh!!!

norsaritanaini berkata...

hepi ek nama naik..glamer abis la tu kan..hikhik..
anyway thanks iza...korang sumer menceriakan hidup kaknor yang kdg kala agak suram jugaklah...huhuhu...