penat tak terucap...

tak ku sangka, mengajar di bulan pose cenggini sangat mencabar fizikal dan metal...nak2 plak kelas aku 3 jam straight..org lain mungkin tak sama kot ngn aku...tp siyesss ckp, letih gilerrr...tp kelas aku ari ni dr pg kul 8.15 (tp masuk kul 8.30 pg sbb hampir terlupa yg aku de kelas, biasala kan kelas ganti) sampai kul 9.30 jer..sorang jer pun yg dtg, so aku suh dia buat latihan je...pastu kul 10.30 sambung balik kelas, cun2 abih kul 1.30...pastu terus kuar gi byr sewa umah n keta...tepat kul 2, aku berada di kolej semula...giler rushing...

td buat kelas kat makmal matematik...ada pentas kat depan supaya pensyarah senang nak menulis kat whiteboard..blehla merasa tinggi sikit dr student kan...masa mengajar ok lagi..tp part bertanya soklan, jenuh turun naik pentas...yer ar, kena turun sbb nk bg penerangan kat dorang...pastu naik balik ngajar...ulang alik byk kali jugak la...mmg memenatkan...kalo la leh kurus kan bagus...tkyah nak berdiet sakan kan...hehe...

hooraayyyy plak skang ni sbb kelas utk minggu ni dh berakhir...dan minggu depan kelas aku hanyalah pd hari rabu dan khamis...horrayyyy lagi sekali....

post signature





  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

1 ulasan:

@iM!_giMMoy berkata...

kak nor..kelas akak yang student datang sorang tu bdak perabot ke??
sabar ye..bulan pose ni..byk2 sabar..huuuu~~~~