mintak oksigen...mintak oksigen....

salam all...

ari ni sempat aku cilok2 masa tuk hapdet blog nih...balik2 jer induksi, macam2 keja nk kena buat...terasa mcm byk giler la...ari jumaat lepas lagi terus masuk keja even kepenatan...blurr toksah ckp la kan...sampai ari ni blur2 lagi...nak2 plak, minggu ni dah start masuk kelas...padat giler jadual aku rasanya...

jumaat lepas aku diberitahu, PSH kena uruskan berkenaan dengan urusan sewa menyewa dewan, pepagi lagi bos aku dh mintak aku setelkan tempahan yang dibuat sebelum aku balik induksi...so ari ni semua dh setel tempahan tu sbb dah tau rate bayaran tuk tempahan dewan...

tapi yang paling pening skang ni sbb PnP la plak...hehe...nak kena prepare nota segala la...nak2 plak tuk sains gunaan...aku ni lemah sikit bab2 teori ni...jenuh dok pikir camne nak tarik minat student nih...RMS pun aku tak siap lagi..FRP jauh sekali...aduhhh, bila nak siap ni..shortcourse lagi nak kena uruskan...nk kena buat kertas keja tuk 2 menda ni...cadangan shortcourse tuk masa bulan puasa nanti...sumer de lam kepala otak ni..cuma takde masa lagi je nk jot down kat atas paper...lemas...lemas...lemas...pikir pasal keja, mcm dah tkleh nk bernafas dah...blm lg pikir pasal nak kawin...mintak oksigen...mintak oksigen....

post signature





  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

0 ulasan: