konvokesyen...

setelah berhempas pulas beberapa tahun lamanya, akhirnya berjaya jugak aku naik ke pentas utk menerima sekeping ijazah buat kali kedua...punya la lama tunggu, berkat sabar, dapat juga...tarikh aku konvo 12 ogos..tp gerak ke sana 11 ogos lagi dengan encik tunang tersayang...pepagi lagi dah ada depan umah...terkejut gak aku, yer ar mandi pun blm masa tu..tak sangka seawal tu dia akan sampai...mmg bagus betul la encik tunang itu...gerak dr umah lam kul 7.30 macam tu la...sampai sana kul 2.30 lebih2..terus pusing2 cari hotel or rumah tumpangan...penat2 pusing tak jumpa jugak, last tersewa bilik yang ntah apa2...sian plak kat family aku..kesian jugak kat diri sendiri...mmg tak selesa sangat...buat aku rasa serba salah sepanjang malam..dahla dorang tu penat...sangat kesian kena tido tempat mcm tu..len kali, kalo perlu ke mana2 lagi, aku nk cari tempat yang sangat selesa untuk dorang...biar mahal pun takpe...

pepagi 12hb tu dh kuar..solat subuh kat masjid usm...terus je bersiap kat masjid tu..then bwk mak n abah gi bekfas dulu sbb masuk dewan lama...naya je kalo tak bekfas...start masuk dewan kul 8 pagi...gi anta abah n mak dulu masuk, then encik tunang anta aku plak masuk dewan..hehe...lepas tu dia gi sambung tido lam keta...sepanjang aku kat dlam dewan, dengar2nya sempat gak encik tunang gi cuci2 mata...haiiihhh...

majlis konvo abih tepat kul 1, sian sangat kat mak n abah aku kelaparan yang amat...terutama sekali abah la...lepas solat je terus bawak gi makan...tak sempat nak bergambar apa2 pun..lepas makan tu jer sempat shoot beberapa keping gambar...takgi mana2 pun nak amik gambar...sbb family aku nak gerak balik awal...then aku uruskan apa yang sepatut sebelum gerak pulang...

sebelum masuk dewan...

wit my abah...

wit my mom...


wit ehem..ehem..en tunang la..sapa lagi kan...

my adik, anak buah n mak...

me, ma n abah n shahira..

wit my little cute niece...

hadiah dari encik tunang...


post signature



  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

0 ulasan: