akhirnya....

demi mentunaikan hasrat orang tersayang...akhirnya ari ni, for the 1st time in my life, aku pakaikan tudung fesyen zaman skang..apa ke nama fesyen aku pun tak sure...korang tgk la lam gambar kat bwh tu...sebelum ni, aku cukup tak suka n rasa mcm sangat tidak best kalo nak kena pakai tudung ala2 cenggitu...rimas jer rasanya...sehinggala ada sekali tu, tunang aku beriya2 suh aku cuba pakai tudung cam tu...mula2 aku buat donno jer, tp di dalam hati, asyik menghantui jer selagi tak ikut apa yang dia sarankan...baikkan aku...hehe...kena belajar ikut perintah sebenarnya even tiada unsur paksaan pun...haihhh nilah dinamakan perempuan sejati kot...kepada enchik tunang atau lebih tepat lagi en future hubby, bersyukurlah anda dpt sy ek...hehe..mula nak perasan baik la ni..kunun2 cm perempuan melayu terakhir gitu...hehe...


korang cuba tengok gambar aku kat atas tu..korang rasa okey ke tak aku pakai tudung cenggini...bagila komen..tak kisah negatif or positif..nak jawapan jujur tau...hehe..cukup tak yakin diri tau pakai tudung cam ni..mcm rasa sangat tidak sesuai dengan aku...tp kalo tengok gambar tu, macam sangat cun la plak...hehe...so aku rasa, en future hubby aku ckp betul kot..tkder tipu2 sbb nak amik ati aku yang memang dah ada pada dia ni kot...kan..kan...



post signature











  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

10 ulasan:

ejam berkata...

chomel nyer syg b nie...suke..suke..suke...

~soft musk~ berkata...

amboi..enche dan puan pasangan tunang kemain lagik, hahahhaha

ok wat, saye memang prefer tudung instant nih..bukan ape, senang, mudah, cepat, kemas, murah pun murah..hehehehehe

teruskan usaha..
agak2 sanding gaya nih tak tudung nye?:D

norsaritanaini berkata...

B:: chomel ek..nih yg tambah sayang b nih.

norsaritanaini berkata...

soft musk:: ai tak brp nk prefer sbb rasa cm pelik..tp dek kerana orang tersayang yang suruh, maka ai turutkan..hehe...dpt pujian lak tu, so lagila ai suka..konpem lepas ni pakai lagi..
gaya sanding tak sure lagi la...hehe...

Zimah's Depart berkata...

comel le tudung tu..
ok le nor future hubby nor suka tgk pakai tudung tu..kalo hubby I mesti dia kata cam minah seberang je..huhue..

~L.o.L.i.P.o.P~ berkata...

kak..comey je akk pkai tudung ni..siyes...dok tipu..mmg comey ah..ssuai ngn akk..


p/s: xde unsur2 bodek ye..mmg puji btul2 ni.. ^_~

norsaritanaini berkata...

zimah:: ai pun de rasa cm minah seberang gak kalo pakai tudung ni..dulu berat ati nk pakai sbb tu la...tp skang ni dh ramai bebenor yg pakai fesyen cmni, mcm2 gaya ada, tu yg bleh tergerak ati nk pakai..kalo org kata ai mcm minah seberang, tu maknanya ramaila geng minah2 seberang ai..tkderla janggal sgt..ai pun taktau la nape my future hubby tu suka sgt ai pakai cmni...

tp siyess, ai bangga la jugak kan bila dia puji ai chomel, peduli apa orang lain nak kata, asalkan my lovely future hubby suka..ahakss..

norsaritanaini berkata...

lolipop yang sugguh lazat:: thanks yer puji akak, nanti akak beli seguni lolipop ek...

Tanpa Nama berkata...

salam noor...bile mung tunang? bakpo tak do berito apo2 pun nih...tunjuk sket gambar time tunang tuh...bilo nok nikoh niih...jangan senyap2

-ida-

norsaritanaini berkata...

ida:: lama dah aku tunang, 25 januari 2009..bukan sengajo nk senyap2, tp malas nak heboh2..tunang je pun kan...nanti aku anta kad ko mu deh,,jgn tak dtg lak...hehe..