sangat sangat sedih....

skang ni sedih sangat2...sorang staff kat sini dah nak meninggalkan kolej ni...dia juga merangkap osmet aku...taktau ar nape, aku sedih sangat2...kalo nk ikutkan kami baru jer kenal..dia kat sini hampir2 3 bulan cm tu la seingat aku...tp kami dah rapat...memang sedih sangat...terasa kehilangan...sedih..sob..sob...sob...

masa dia dtg nak lapor diri, aku la orangnya yang jumpa dia kat bawah..masa tu dia dtg ngn ayah dia...aku ingatjkan dia dtg nak tanya pasal kursus pendek..almaklumlah kan, kolej ni selalu jer terima guest yang ingin bertanya pasal kursus pendek..rupa-rupanya dia dtg nak lapor diri...termalu jap aku depan ayah dia...hikhikhik..aku bawak dorang naik atas tuk lapor diri...

pastu masa aku on de way nak ke admin, nampak ar dorang tengah sembang2 kat ruang depan admin tu...dorang panggil aku bertanyakan rumah sewa...mula2 mcm berat ati la jugak..sbb tak berapa nak kenal ngn dia lagi kan...tp akhirnya aku terima gak...maka dudukla dia serumah dengan kami...tp dia ni tetiap hujung minggu balik kuantan...taknah dia tak balik...masa tu dia sibuk ngn persiapan nak kawin...

masa dia kawin ari tu pun, dah terasa kehilangan dah..tup2 plak tau dia dah boleh bertukar...cepat lak tu...terlalu cepat...walaupun sudah disangka-sangkakan yang dia akan bertukar jugak, tp tak sangka secepat ini...eiiii, memang sedihlah nk berpisah...tp tkperlakan, setiap pertemuan tentunya ada perpisahan...tp taknah rasa sesedih ini lah...umaimah, sila faham dengan pernyataan kaknor ni yer...ini bermakna umaimah ni boleh dikategorikan sebagai insan teristimewa di hati kaknor...

tkmboh citer banyak-banyak dah..mata dah berair dah ni...sebak rasanya...tengokla gambar kat bwh tu..td baru amik..beli kek tanda ingatan untuk umaimah...

tengok tu, dia boleh senyum potong kek time orang tgh sedih2...

sempat ar posing ngan dia sekejap...

harap2, dapatla jumpa dia lagi...

pesanan ikhlas untuk umaimah: jangan lupakan kaknor, maaf kalo selalu buli umaimah..jgn lupa dtg kenduri kawin kaknor tau....

post signature


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

0 ulasan: