keta besar....

for the 1st time in my life, aku drive keta yang agak besar dr keta aku, si myvi yg chumel lg cute miut tu (sekarang dh kurang chumel sbb dah kena kiss ngn kelisa kat buntut dia..sian dia...dah kemek dah sikit..klip pun byk tanggal...reverse sensore pun dh hampir terkeluar dah..sian kan...huhuhu...)
alkisahnya pg td la, si qis tu beriya-iya suh aku drive keta dia, sbbnya dia takut nak wat u-turn...mula2 aku cuak gak nk bawak...persona tu kan besar..dahla keta mahal tu...SE lagi...aku ingat nk try2 jer dulu, kalo tkleh, aku nk suh dia bawak jugak...dah masuk keta tu, masuk gear sumer2, cuba gerak..eh boleh rupanya...cuma rasa kekok la jugak...keta tu kan besar, depan pun tak nampak...belakang lg la tak nampak...gagahkan jugak la bawak..gigil gakla tangan ni...maklumlah, keta orang kan..tak pasal2 nanti qis guna ayat yang selalu aku bg kat dia"u kiss, u pay"..hahaha...
bila dh try bawak keta besar ni, mcm best la plak...mcm teruja nak ada keta besar la plak...Mr. Cool, jom kita beli Livina putih nak?????
jari yang tengah wat pis ni menggigil tau..haha...

wit Qis, empunya keta persona yang cun melecun..eh bukan2..dia budak laki (DBL)...lupa lak...yg kacak menawan...hehe...

bergaya setelah selamat sampai ke opis...fuhhhh, lega....

post signature



  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

3 ulasan:

ki$$mi$$ berkata...

keta se'mach0' tuannye....heheh ^__^

@iM!_giMMoy berkata...

backgroud nampak tenang dan nyaman seperti kat kwsn peranginan tanah tggi...sekirenyelah anda tahu kebenaran sebenar...ish..ish..ish...

norsaritanaini berkata...

hahaha..kita sepatutnya berbangga yang area kolej kita cam kat tanah tinggi..tkyah nk gi genting lagi...hohoho...