Induksi: merdeka dah...

akhirnya....merdeka dah dari induksi..skang ni tgh tunggu en man dtg amik kami...dia dah gi amik siti n qis kat kedah dulu...panas sangat dok kat lobby hotel ni...bilik2 sumer dah kena kosongkan..kedekut tul hotel ni...

penat sangat rasanya....pg td berhempas pulas menjawab exam...menggoreng jer yang lebihnya...seb baik de prepare bahan2 tumis...tkder la goreng kosong...de la rempah ratusnya sikit2....yang objektif agak mudah la jugak walaupun de dua tiga yang dah dikenalpasti aku salah..hehe...yang esei lak, seb baik ada soklan yang leh goreng2, bukan fakta semata-mata...actually de soklan2 yang kuar tu memang aku dah spot akan kuar...dpt rasa la...yg tips tu pun de kuar tp mmg banyak sangat sampaikan kena baca semua gak..yang aku spot kuar soklan berkenaan dengan kepimpinan dan wawasan 2020...tu sbb aku leh jawab gak td tu...

harap2 lulus la even tak cemerlang pun...taknak dah dtg induksi kali ke 2...penat tau study semula...siap bangun kul 3 pagi lagi tuk study..mcm balik ke zaman student...penat woooo...usaha..usaha dah...so skang ni tawakal la...harap2 berjaya...aminnn...






post signature





  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

1 ulasan:

StingRay berkata...

jawab ekzem pun duduk hotel?



peh.