Induksi: baru daftar

aku sekarang sedang berbaring sambil menghapdet blog aku di dalam bilik hotel di Tanjung Bungah Beach Hotel...aku kat sini sbb kena berkursus induksi selama 2 minggu, giler lama tu weh...aku dapat sebilik ngn noora dan satu kumpulan gak ngn dia..kiranya ada kawan la, tak terkontang-konting mcm rusa masuk kampung....

baru jer sampai dah rasa mcm nak balik..noora pun sama, asyik ingat perjalanan pulang je nanti..kalo boleh taknak berkusus pun..kalo la de pilihan kan...seb baik malam ni tkder aktiviti pape..td dorang bg taklimat jer, tu pun seb baik sekejap je...so boleh balik bilik awal sikit...dapat la rehat2 sama...sesambil fikir2 apa yang nak cakap masa Pengucapan Awam nanti...taktau lagi kena buat bila, esok baru dorang nak tentukan jadual tuk slot tu..harap2 dapat kat tengah2 la...kalo kena awal, giler takut...kalo kena akhir2, giler lama nk kena berdebar..baik abih cepat2 kan...

ha de satu lagi, tak sangka2 aku jumpa nisah kat sini..memang tak sangka sangat2 dia akan kursus sama tempat ngn aku...dah lama tak jumpa dia...tapi yang tak bestnya dia kumpulan lain..tak sama ngn aku..kalo sama best sikit nak wat giler2 ngn dia...tp tkpela, at least leh jumpa gak ngn dia...

oklah, got to go..nak wat teks ucapan lak...risau dah ni...debar2 lak nk gi ckp kat depan2..aku ni dahla pemalu...ahaksss...

post signature




  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

8 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

noor, opismate aku ader gak sorang induksi kat hotel tg bungah..tp ader lg 4@5 org dari jabatan lain kt ctu...dari politeknik mukah sarawak.. best eh..lama xpegi penang..


-ida-

@iM!_giMMoy berkata...

ahahaha..kitorng da smpi penang ni..tapi kitorang best lagi r...sambil kursus smbil jenjalan cari makan..hahaha..

norsaritanaini berkata...

ida: ada kot, aku dah berkenalan dah, tp lupa lak nama dia..ramai gak kat sini...

norsaritanaini berkata...

aimi: kalo citer pasal makan, memang tak larat dah, 6 kali sehari makan dah kat sini...

@iM!_giMMoy berkata...

kitorang pon same..asik makan..makan..makan..makan..makan..dan makan...pastu..balik bilik tido..tido..dan tido...pas abes jenjalan r...hahaha....

Tanpa Nama berkata...

yg opismate aku nama fatimah.. yg lain2 tu aku xtau sapa yg pegi.. btn pas nie kat mana?
minggu pertama ok lagi, tp bile masuk minggu ke2..aku dh terer tdo smbil duduk..ngantuk giler.. tp bab yg best perintah am...kena bg perhatian betul2..sbb pasal gaji, elaun, umah.... pkpa sapa bg? kalu dpt ngan en. segar....mmg sepjg sesi segar..

-ida-

norsaritanaini berkata...

aimi:: tu memang hobi aimi dah..tau sangat...

norsaritanaini berkata...

ida: aku kenal opismate mu tu, nanti aku tegur dia...
memang ngantuk weh, aku tahan mata je, sbb aku dok depan sekali..hehe...
btn taktau lg bila dpt..
pkpa mmg segar sbb mr segar la yg bg..aku suke giler sesi dia...asyik gelak je manjang...