Induksi: asignment oh asignment...

skang dah ari keempat kat sini...penat gakla..ari2 asyik ngadap penceramah, mcm2 input dapat...setakat ni bab yang paling best ialah pasal elaun n cuti...hangat betul time sesi tu...sumer pakat tanya soklan...aku pun banyak gak tanya especially berkenaan cuti kalo buat kursus pendek...ingat yer kengkawan, cuti bukan hak..tp keistimewaan...hehe...

tugasan2 dah diberikan...ada yang kena buat secara berkumpulan, ada gak yang individu...setakat ni dah dapat soklan tuk Panduan Pengurusan Pejabat, PKPA dan Perintah Am...soklan paling banyak nk kena jawab soklan Perintah Am, 10 soklan individu, 10 soklan berkumpulan...giler banyak weh...nak termuntah tgk pekeliling ni...aku pun dh konpius, giler banyak pekeliling nk kena tau nih...markah tuk tugasan merangkumi 20% tu...kira banyak gakla kan....so kena buat sungguh2 gakla...jawapan sumer dah ada dalam buku PKPA n Perintah Am..cumanya takleh la sebijik2 tiru kan..nak kena olahkan la jugak...baru lah ada tanda2 yang kita memahaminya...dah faham, lehla amalkan..yer tak???

setakat ni aku dh siap tuk tugasan Panduan Pengurusan Pejabat n PKPA..yang tak buat lagi Perintah Am...soklan leh pilih nak jawab apa, tp aku tak pilih lagi pun...ingat nak siapkan malam ni jugak, tp mcm penat dah...berpinar2 mata dh dok ngadap laptop dr td...tak larat dah...bila tah nk sambung ni...esok2la plak kot...

oppss, sebelum aku out..nk citer sikit..petang td slot kami sampai kul 5 jer..so aku n noora amik kesempatan jenjalan kat pantai...yer ar, asyik terkurung jer dlm bangunan 2 hari...naik lemas dah rasanya...best sangat leh jenjalan amik angin di persisiran pantai...sesekali memang kena buat cam tu la..at least itu bleh dijadikan terapi minda tuk aku...kalo de masa, nak jenjalan lagi pasni...ingat nak mandi, tp asyik air pasang jer...takut la plak...

post signature





  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

0 ulasan: