Do I still Look 25th????

hehe...kali ni aku bukan sengaja nak buat entri yang mungkin akan ada yang menyampah bila baca...tp itulah hakikat yang aku selalu hadapi...dah acap kali orang teka umur aku lebih kurang 25 thn...bukan aku yang cakap tau..dorang yang teka...so maknanya aku memang still nampak 25thn...jgn jeles yer kengkawan yg sekarang ni berumur 25 thn...hehehe...

alkisahnya malam td, kami gi makan kat kedai yang boleh dikategorikan sebagai kedai fabret aku la sbb sup dia sedap sangat2...pastu ada sorang mamat yang keja kat situ....nama dia malek, dia ni ensem la jugak, dengan lesung pipitnya...tinggi lak tu...memang boleh jd pujaan ramai la jugak...memang sweet lah...tp aku tak ngorat dia yer...cukupla seorang menjadi pojaan hati ku..."Mr. Cool jangan risau k..I'll always and always love u forever n ever.." (tetiba lak ayat jiwang..hehe)...berbalik pd malek ni, taktau ar dia de minat kat sapa2 ke antara group kami ni sbb kami selalu gi makan ramai2...(actually kat mana2 gi makan pun, ada yang tertarik ngn group kami ni...bukan nk perasan tau, tp mmg hakikat yang harus dipercayai)...percayalahhhhh...

so semalam si malek ni tegur aku, sebelum ni dia dah penah sembang ngn Qis, Siti n Azmir..tp malam td dia tegur aku, tanya semua ni lecturer ke n duduk satu rumah ke tak..so aku jawabla yer, keja satu tempat n duduk serumah..tup2 dia tanya umur lak..aku tanya balik, perlu ke nak bgtau umur berapa...then aku suh dia teka...korang tau dia teka umur berapa...25 thn...aku tanya balik sapa yg umur 25 thn ni..dorang ni ke (sambil jari point kat Qis n Siti)...tp malik ckp semua2 nampak 25 thn...so that's mean dia ckp aku pun nampak 25 thn la kan...aku dh tersenyum kegembiraan...si Qis n Siti dah menunjukkan sedikit rasa tidak puas hati...jeles la tu kan...jgn jeles yer siti n qis, kaknor dah tak heran sangat dah...memang selalu sgt dah org ckp kaknor ni mcm umur 25 thn...so sweeetttttt...hahahaha....

bukan malik sorang tau, mcm dah ramai gakla yang teka aku umur 25 thn ni....kalo buat questionnnaire tu, konpem leh dpt percent tertinggi dah...tp aku tak kisah pun...yang penting aku hepi...aku pun taknah nak sorok umur aku yang sebenar...hanya tinggal sebulan lebih sahaja lagi aku akan berusia 29 thn...jauh tu jaraknya dengan 25 thn..kan..kan...kan...

post signature

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

6 ulasan:

Farashina berkata...

hahaha. bgs2 kak nor. biar muda sentiasa. sy ni kdg2 org ckp umur sy 26 tahun. kdg2 21 tahun. pastu ari tu bdk shahzan ngurat sy igt sy student gak. jd sy amat konfius...

norsaritanaini berkata...

farashina...age just a number..yg ptg kita hepi, tu yg selalu nampak muda tuh...

Zimah's Depart berkata...

muda ek..? hehe..
sy pun muda gak..tp hsbnd sy org kata nmpk tua dari sy..hehehe..sukanya..

ejam berkata...

btol..btol..btol..
hepi alwayz tu penting baru ler muka dijauhi garis2 katulistiwa...

norsaritanaini berkata...

zimah:: sy tak kisah pun org nak ckp sy muda ke tua...tp bila org ckp muda dr usia sebenar, terasa la sikit bangganya..hehe...

norsaritanaini berkata...

ejam::garisan khatulistiwa?? sangat bahaya tu...enjoy tu sememangnya selalu even kdg2 tension ngn keja...hehe...