Nescafe O Laici Ais....

ini minuman terbaru yang nak kata gemar sgt tu takder la..tp aku suka gakla...jenis minuman yg agak sedikit pelik ni diperkenalkan oleh aimi...bleh tahan sedap wehhhh...tp nescafe tu tkleh pekat sgt..kalo pekat sangat kang terasa pahit nescafe plak...tak terasa laici yg masam2 tu...

tapi aku tak selalu sangat minum air ni sbb aku lebih suka minum teh ais...hehe...takleh nk tukar ar...sehari dua bleh ar tak minum, tp kalo tiga hari ke atas, mesti nk kena minum gak..sama ada teh ais or teh tarik..hehe...tp lebih prefer teh ais lagi la...sedaappppppppppp....(ntah bila la nk stop minum ais ni...

ini la rupanya nescafe o laici ais tu..yg ni pekat sgt sbb tu kaler dia pun nampak gelap..terasa pahit gakla...

norsaritanaini dengan nescafe o laici ais...nk nyebut pun panjang kan...pening kepala tuan kedai nk bg harga...hehe...

post signature











  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

4 ulasan:

fikri1985 berkata...

wah2..leh diet dgn la mcm ni

[yAN!e][pUTraJAya] berkata...

nak kena try test ayaq nih
hehehhe....
sempat lagi peace tu kak...

(^_^)

norsaritanaini berkata...

fikri: setakat minum air nescafe o laici, mana leh diet fikri...hehe...

norsaritanaini berkata...

yanie: try ar..best tau!!!