jogging...hehe

setelah seminggu berehat tanpa melakukan apa-apa aktiviti riadhah disebab kesihatan yang tidak berapa mengizinkan...makanya bermula petang semalam, aktiviti riadhah diteruskan seperti biasa...tak lain tak bukan, berjogging di tepian tasik...kali ni osmet aku join sesama..sebelum ni aku jogging seorang diri je..huhuhu

seperti biasa la, dh memang hobi wajib amik gambor..dh abih jogging dah masa ni, sesambil sejukkan badan, berposing la kejanya...

siti norsiah dengan roller bladenya...

wajah-wajah manis nan ayu...hehe...

pecah rahsia..ini plak time lunch, dlm nak diet tu, sempat lg gi makan McD, bukannya apa weh, tkder selera nk makan makanan tempatan, tu yg gi makan kat McD tu...hehe...sbb tu la berusaha keras berjogging petangnyer..nk kena bakat balik kalori yg diambil...hehe...


post signature


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

2 ulasan:

[yAN!e][pUTraJAya] berkata...

lepas joging makan mekdi
bagus2....hehehhe

nampak kurus la akak....

norsaritanaini berkata...

yanie:: makan mecdi tu sebelum jogging..hehe...takder la amal selalu pun..hehe..

ya ke akak kurus yanie..nape akak rasa mcm makin tembam je...