Fareeda...Fareeda...Heliza


petang semalam, masa dok sembang2 ngan Mr. Cool, tetiba jer dia tanya aku, penah pakai tudung mcm ni ke tak? siap bg link kat aku lagi...http://www.fareedascarf.com/..tudung Fareeda nama dia...aku ckpla penah gak try yg seumpamanya, tp aku nampak muka aku mcm pelik jer...orang lain memang la nampak cam ok jer aku pakai...tp aku tak biasa sangat la...tengok orang pakai, memang cun la weh...mcm dorang kat sebelah, cun wa cakap lu...tp itu dorang, kalo aku pakai, takde nyer nak cun macam dorang tu..hikhikhik...
tipu la kalo aku tak teringin langsung nak mencuba tudung yang mcm ni, dah mcm2 jenis timbulkan...dahla simple, senang lak nak pakai...tp itu ler, aku still rasa cm tak sesuai dengan aku...



tp kalo Mr. Cool nak suh aku pakai tdg ini supaya jd mcm gambar kat sebelah ni, sori la k..memang takkan jdnya..aku agak2 la kan, sbb dia tgk heliza ni la yg dia suh aku cuba gak pakai tdg cam ni...dia ni memang pantang sikit ngn heliza ni...peminat setia tu...jeles aku...asyik puji heliza jer...heliza yang pakai memang la cantik kan...i jeles tau....






buat Mr. Cool, kalo2 terbaca entry ni, stetment khas utk * ek...hehe
*** bukan taknak pakai *, boleh je kalo nak pakai, *** ni kalo * suh buat apa pun, *** akan buat...lautan api akan kuredah, asalkan * redah dulu la...* kan pandai swimming, *** tak pandai...hikhikhik...tp buat masa sekarang ni *** belum terbuka hati nak pakai cm ni...TAPI kalo * sanggup hadiahkan *** tudung Fareeda ni, hari2 pun *** sanggup pakai...mana la tau hasil iklas * tu membuahkan hasil, tup2 bila *** pakai jer tudung ni, boleh jd cun macam heliza...jgn plak * pandang *** mcm heliza...tak molek gitu...

jeles amat dah ni...huh tkmo ckp pape dah la...tp actually, tudung ni mmg cantik...korang gi la jengah kat website tudung Fareeda ni, mana tau kalo2 berkenan kan...kot2 la gak de yg bercita-cita nak jd mcm heliza..hehe...gambor2 ni pun aku amik kat sana..kredit to them...







post signature












































  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

1 ulasan:

tasikmerah berkata...

terimalah diri kita seadanya ye tak..? :)