again seprais befday party...

jumaat lepas kitorang wat seprais befday party lagi..kali ni tuk 2 oarg lak...iaitu azmir dan wanie...befday dorang ni hampir2, tu yg sambut sama-sama tu...majlis ni buat kat tempat opis aku...punyala susah nak kumpul budak berdua ni...yang sorang tu sekejap ke sana sekejap ke sini..yang sorang plak sibuk dok menelepon student...yg si wanie, aku lak yg nk kena gi panggil...kemain lg bg alasan nk bincang pasal shortcourse...dahla wanie cm serius jer time tu..takut aku...yg azmir lak, aku siap menipu dia yg ada orang dr USM telefon nk ckp ngn dia gak..masa tu dia kat admin, suh dia cepat2 dtg opis...hehe...
dorang masuk jer, ada yg ditugaskan padamkan lampu, maka keluarla si pembawa kek dan pakat ramai2 nyanyi lagu "Allah selamatkan kamu"...lilin dh hampir separuh terbakar dek menunggu dorang berdua ni...seb baik tak hangus semua...dorang mcm agak terpinga-pinga gakla, tambah2 azmir, cam malu2 kucing sikit..terharu lah tu...hikhikhik...
ni lah keknya...kek kiwi, best gak kek ni...aku suka...sbb kaler dia kot..menarik sangat2...

seriusnya muka puan wanie kita ni...janganlah marah sbb kaknor kelentong pasal nk bincang buat pizza, dorang yang guna nama kaknor nk suh wanie dtg opis...huhuhu...

susah betul nk ngumpul dua orang ni...bz jer masing-masing...


para hadirin yang memeriahkan suasana pada hari tersebut...

azmir sorang jer ke laki...hmm..biasalah kat sini memang pompuan jer yang menyerlah..hehe...


abang syed yang mula2 kontrol2 tkmo aku amik gambo dia...last2 dapat gak....

sama padan tak korang...jika YA, sila buat undia sekarang..taip Ya jarak dan hantar ke no...opssss....
ann: sama la gaya ann ngn azmir lam gambar ni..inilah yang dikatakan jodoh..betul tak noora???

actually, masa tu aku tersangat bad mood..ada yang tak berapa nak kena dengan apa yang aku buat untuk fesyen show...siap kena panggil dlm bilik pengarah lagi...memang down giler sbb kena tanggung sorang2 masa tu...tp seb baik la dpt setel jugak...aku tkmbohhhhh jadi Ketua Jamuan lagi lepas ni....


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

0 ulasan: