Fareeda...Fareeda...Heliza


petang semalam, masa dok sembang2 ngan Mr. Cool, tetiba jer dia tanya aku, penah pakai tudung mcm ni ke tak? siap bg link kat aku lagi...http://www.fareedascarf.com/..tudung Fareeda nama dia...aku ckpla penah gak try yg seumpamanya, tp aku nampak muka aku mcm pelik jer...orang lain memang la nampak cam ok jer aku pakai...tp aku tak biasa sangat la...tengok orang pakai, memang cun la weh...mcm dorang kat sebelah, cun wa cakap lu...tp itu dorang, kalo aku pakai, takde nyer nak cun macam dorang tu..hikhikhik...
tipu la kalo aku tak teringin langsung nak mencuba tudung yang mcm ni, dah mcm2 jenis timbulkan...dahla simple, senang lak nak pakai...tp itu ler, aku still rasa cm tak sesuai dengan aku...



tp kalo Mr. Cool nak suh aku pakai tdg ini supaya jd mcm gambar kat sebelah ni, sori la k..memang takkan jdnya..aku agak2 la kan, sbb dia tgk heliza ni la yg dia suh aku cuba gak pakai tdg cam ni...dia ni memang pantang sikit ngn heliza ni...peminat setia tu...jeles aku...asyik puji heliza jer...heliza yang pakai memang la cantik kan...i jeles tau....






buat Mr. Cool, kalo2 terbaca entry ni, stetment khas utk * ek...hehe
*** bukan taknak pakai *, boleh je kalo nak pakai, *** ni kalo * suh buat apa pun, *** akan buat...lautan api akan kuredah, asalkan * redah dulu la...* kan pandai swimming, *** tak pandai...hikhikhik...tp buat masa sekarang ni *** belum terbuka hati nak pakai cm ni...TAPI kalo * sanggup hadiahkan *** tudung Fareeda ni, hari2 pun *** sanggup pakai...mana la tau hasil iklas * tu membuahkan hasil, tup2 bila *** pakai jer tudung ni, boleh jd cun macam heliza...jgn plak * pandang *** mcm heliza...tak molek gitu...

jeles amat dah ni...huh tkmo ckp pape dah la...tp actually, tudung ni mmg cantik...korang gi la jengah kat website tudung Fareeda ni, mana tau kalo2 berkenan kan...kot2 la gak de yg bercita-cita nak jd mcm heliza..hehe...gambor2 ni pun aku amik kat sana..kredit to them...







post signature












































  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

hoyehhh..hoyehhh..dah dapat makan durian...



Semalam keinginan aku untuk makan durian membuak-buak lagi sekali. Sejak dr minggu lepas asyik dok mengidam nak makan durian, teruatama sekali pulut durian la. Akhirnya terlepas gak hajat walaupun bukan pulut durian, but just durian jer. It's ok asalkan namanya durian, bukan nangka atau cempedak.
Balik jer dr opis, terus gi ke pasar mentakab dengan opismate aku, misi kami hanyalah untuk mencari durian yang diidam-idamkan. Rupanya bukan aku sorang yang mengidam nak makan durian. Si nurrul pun mengidam sama, tp kira logik sikit ar dia ngidam sbb dia pegnen. Tak macam aku ni, ngidam tak kira masa. Kalo dah teringin tu, tak boleh kata tidak, kena gak cari, kena gak dapatkan. Dah dapat tu, baru bleh dok tenang. Nasibla sapa jadi laki aku....hehe.
Tambahan plak aku puasa semalam, nafsu nak berbuka tu ibarat mcm puasa di bulan Ramadhan. Bukan setakat durian aku teringin nak makan. Macam-macam aku nak makan. Rambutan pun teringin jugak, tapi dilarang keras oleh si Aimi yang mengatakan tak elok untuk kesihatan sekiranya makan rambutan dan durian bersama-sama. Depan-depan tuan kedai yang jual rambutan tu dia sergah aku supaya jangan beli. Nasib baik aku ni seorang yang patuh dan tidak suka melawan (ya ke? uwekkk..hehe), aku ikutkan sahaja la. Menonong jer balik ke kereta. Takpela, lain masa ada lagi. Masih boleh nak merasa rambutan yang diidam-idamkan tu.
Lepas jer berbuka semalam, seusai solat maghrib, terus jer ngadap durian tu. Tak banyak pun aku makan, hampir-hampir 5 biji kot, eh silap 5 ulas...kot. Perut dan kenyang waktu berbuka tu, so tak boleh nak masuk banyak la. Lagipun, aku memang tak boleh nak makan banyak-banyak durian ni, cepat muak. Kalo time mengidam nak makan tu, ibarat 5 biji boleh habis, tapi kalo time makan, sikit jer boleh masuk. Yang tak habis makan tu, noora buat bubur. Permintaan dr Azmir, dia suruh aku buat, tp aku penat, passing jer kat Noora yang baik hati. Makanya dia pun buatla bubur durian. Pagi tadi kami ramai2 bersarapan cecah roti dengan bubur durian. Sedap sehingga menjilat jari. Orang lain la, bukan aku okey. Hehe.

post signature



  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

susahnya nak puaskan hati orang

Aku tau, takder hak pun untuk aku nak komplen itu ini, sebab aku pun banyak gak kekurangan dan kelemahan. Bukan aku tak cuba, aku dah cuba buat sesuatu untuk membantu dan puaskan hati semua orang. Bukan aku boleh buat suka suki aku kalau dah semuanya melibatkan orang lain jugak.

Aku bukannya taknak tolong. Kalau la boleh, aku akan buat apa sahaja sekiranya itu yang boleh bagi orang puas hati, tapi masalah problemnya di sini aku tak boleh. Aku tak boleh. Maaf sekiranya cara dan apa yang aku buat menimbulkan rasa tidak puas hati kalian. Aku dah cuba. Maaf sekali lagi.



post signature





  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

riadah bersama kanak-kanak riang...

13 jun 2009, Taman Bandar, Temerloh - kami menjalankan aktiviti beriadah di waktu petang sesambil menghabiskan masa terluang. Sebelum ni tidak ketahuan pun akan kewujudan taman tersebut yang sangat sesuai untuk aktiviti beriadah. Kawasan yang amat selesa untuk berjogging dan bersenam. Suasana yang tenang dan aman ditambah plak dengan keceriaan taman boleh menggamit sesiapa untuk datang berkali-kali.

Namun, tidak pada kami, barangkali itu kali pertama dan terakhir untuk kami ke sana buat masa ini (mungkin akan pergi lagi kalo sudah hilang rasa serik). Ini kerana kami serik untuk bertemu dengan Pakcik Kepala Botak yang agak nakal. Nak dijadikan cerita, dalam keghairahan kami menikmati keindahan taman dan bersuka ria seperti kanak-kanak riang tanpa mengendahkan orang sekeliling, kami hampir-hampir dikejar oleh Pakcik Kepala Botak yang tersengih-sengih yang menampakkan kegatalan. Ngeri sioootttt.

Harapan kami supaya tidak terjumpa lagi Pakcik Kepala Botak tersebut di lain hari dan masa. Sungguh mengacau bilaukan perasaan kami tatkala itu.

kelihatan beberapa orang kanak-kanak riang seperti baru terlepas dari tadika bermain-main di kawasan taman.

Cik Paliza menguji ketahanan alat yang disediakan.

Cik Quistina jugak tidak melepaskan peluang yang ada bermain-main dengan alat yang terdapat di situ.

Cik Siti Norsiah sedang memberikan penerangan kepada pengunjung-pengunjung yang datang ke taman tersebut.

Gambar sekadar hiasan

post signature



  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

kononnya nak buat keja....

ari ni bersemangat dtg opis...niat di hati nak buat keja yang sedikit tergendala...nak set up jadual shortcourse tuk bulan julai...nak kemas meja yang dah bersepah-sepah dek segala macam menda....nak siapkan laporan kursus pendek...n mcm2 la niat nak buat...kononnya la...tapiiii...bila dah sampai opis, bila dah bukak pc, bila tangan dah mula klik sana klik sini, bila jari-jari dah mula menari-nari di kerboard...lain plak pulak yang aku buat...sudahnya dari tadi aku cuma berjaya download lagu-lagu jer....sungguh hampessss...

namun takleh nak salahkan aku jugakkan...hehe..bila dah perasaan malas menguasai diri ini, aku dah takleh nak buat apa..so layan jerla...ala lagipun ari ni kan cuti, aku sepatutnya merehatkan diri sesambil bergolek-golek mesra di depan tv dengan santai menonton citer hindustan di tv2 yang tak berapa nak clear siarannya di rumah sewa aku di taman bukit bendera yang suasananya sunyi sepi...

tp aku gagahkan jugak diri datang opis, tu dah kira niat yang mulia la kan...at least de la sikit yg aku sentuh mcm kemas meja...susun2 file n kertas2 yang berlambak-lambak ni...tp aku rasa sekejap jer ni, esok lusa bersepah balik...susah ar nak kemas2 ni...nanti time nak guna, aku tak jumpa lak...nak-nak plak bila time de orang call nk tanya pasal kursus2 pendek ni...lagila tak jumpa nk cari..better sumer de atas meja..bila org mintak je, belek2 dah jumpa...tp siyesss ar segan kat org, meja orang kemas giler, tersusun rapi jer...meja aku macam kapal pecah la plak kan....hikhikhik...


sebelum: ini la rupanya meja aku yang belum berkemas...dengan filenya, dengan jadualnya...hmm, pendek kata macam-macam ada la....eh tikus takder tau..tetikus ada la...hehe...

selepas: ha ni plak bila aku dah kemas meja..besar rupanya meja aku ni kan...lapang jer....ntah sampai bila bleh bertahan macam ni ntah...ntah2 esok lupa dan mcm kapal pecah semula...


post signature

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

again seprais befday party...

jumaat lepas kitorang wat seprais befday party lagi..kali ni tuk 2 oarg lak...iaitu azmir dan wanie...befday dorang ni hampir2, tu yg sambut sama-sama tu...majlis ni buat kat tempat opis aku...punyala susah nak kumpul budak berdua ni...yang sorang tu sekejap ke sana sekejap ke sini..yang sorang plak sibuk dok menelepon student...yg si wanie, aku lak yg nk kena gi panggil...kemain lg bg alasan nk bincang pasal shortcourse...dahla wanie cm serius jer time tu..takut aku...yg azmir lak, aku siap menipu dia yg ada orang dr USM telefon nk ckp ngn dia gak..masa tu dia kat admin, suh dia cepat2 dtg opis...hehe...
dorang masuk jer, ada yg ditugaskan padamkan lampu, maka keluarla si pembawa kek dan pakat ramai2 nyanyi lagu "Allah selamatkan kamu"...lilin dh hampir separuh terbakar dek menunggu dorang berdua ni...seb baik tak hangus semua...dorang mcm agak terpinga-pinga gakla, tambah2 azmir, cam malu2 kucing sikit..terharu lah tu...hikhikhik...
ni lah keknya...kek kiwi, best gak kek ni...aku suka...sbb kaler dia kot..menarik sangat2...

seriusnya muka puan wanie kita ni...janganlah marah sbb kaknor kelentong pasal nk bincang buat pizza, dorang yang guna nama kaknor nk suh wanie dtg opis...huhuhu...

susah betul nk ngumpul dua orang ni...bz jer masing-masing...


para hadirin yang memeriahkan suasana pada hari tersebut...

azmir sorang jer ke laki...hmm..biasalah kat sini memang pompuan jer yang menyerlah..hehe...


abang syed yang mula2 kontrol2 tkmo aku amik gambo dia...last2 dapat gak....

sama padan tak korang...jika YA, sila buat undia sekarang..taip Ya jarak dan hantar ke no...opssss....
ann: sama la gaya ann ngn azmir lam gambar ni..inilah yang dikatakan jodoh..betul tak noora???

actually, masa tu aku tersangat bad mood..ada yang tak berapa nak kena dengan apa yang aku buat untuk fesyen show...siap kena panggil dlm bilik pengarah lagi...memang down giler sbb kena tanggung sorang2 masa tu...tp seb baik la dpt setel jugak...aku tkmbohhhhh jadi Ketua Jamuan lagi lepas ni....


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

"insafla anakku"

umaimah yang bg tajuk mcm tu...aku mintak maaf ngn dia sbb aku buli dia semalam...alkisahnya semalam kitorang gi umah opah nk hantarkan pewarna fabrik tuk buat bunga sabun...ntah cmne, dia tumpahkan pewarna fabrik kat keta aku...kaler biru lak tu...terkena lak kat tempat yang kain kat pintu tu...aku memang jaga betul2...even dh banyak kekotoran pun...tp memang tindakan luar kawal, aku nampak jer dia tgh sapu2 kat tempat kena tu, spontan aku menjerit "umaimah, what are doing???" memang tinggi gakla intonasi masa tu..sampaikan opah yg kat luar keta pun terkejut..tp siyes..itu tindakan luar kawal...hehe...

norsaritanaini mahasan: salam
norsaritanaini mahasan: umaimah nasuuha
norsaritanaini mahasan: kaknor nk mtk maaf ni
umm_nasuha: w'salam
norsaritanaini mahasan: sori sbb buli imah
umm_nasuha: hahaha
norsaritanaini mahasan: knor main2 jer
umm_nasuha: ni nape cm masuk program "insafla anakku" ni
umm_nasuha: hehehe
norsaritanaini mahasan: tkder ar
umm_nasuha: xde apala kak nor
umm_nasuha: sy ok je
norsaritanaini mahasan: rasa bersalah pulak
umm_nasuha: laa
umm_nasuha: xde pun
umm_nasuha: kak nor x wat apa pun
norsaritanaini mahasan: dah dpt title "kakak baik ati"
norsaritanaini mahasan: tp jd jahat plak
norsaritanaini mahasan: eh bukan jahat
umm_nasuha: mmg salah imah smlm cuai wat comot keta tu
norsaritanaini mahasan: nakal sikit jer
umm_nasuha: hahaha
umm_nasuha: tu aa
umm_nasuha: reverse psychology lak
norsaritanaini mahasan: haha
norsaritanaini mahasan: knor ni garang kan
norsaritanaini mahasan: padahal knor main2 je
norsaritanaini mahasan: tp konpem org ingat knor garang

umm_nasuha: x pun
umm_nasuha: tp sy mmg cepat cuak bila bersalah
norsaritanaini mahasan: hahaha
umm_nasuha: sy tau kak nor mmg baik ati
norsaritanaini mahasan: knor spntan jer semalam terkejut bila tgk kena cat tu
norsaritanaini mahasan: tp still dimaafkan
norsaritanaini mahasan: tp best jugak buat imah cuak
norsaritanaini mahasan: haha
umm_nasuha: huhu akak jgn..
umm_nasuha: sy terpikir kalo kaya lehla ganti keta baru kat kak nor
umm_nasuha: tp x kaya ni
norsaritanaini mahasan: ya ke
umm_nasuha: nantila sy mintak adik sy carikan spray yg leh ilang comot tu
umm_nasuha: sy rs ade
norsaritanaini mahasan: sampai mcm tu sekali ke
umm_nasuha: dah kensel laaa
norsaritanaini mahasan: rugi jugak ek tak marah betul2
umm_nasuha: sy bkn kaya kak
norsaritanaini mahasan: tkperla
norsaritanaini mahasan: dh tanggal pun
norsaritanaini mahasan: akak tak marah pun
umm_nasuha: sian akak
umm_nasuha: betul2 x sengaja tu
umm_nasuha: kalau sengaja imah tulis nama terus "imah wuz here"
norsaritanaini mahasan: amboiii...
norsaritanaini mahasan: hahaha
umm_nasuha: hehe
umm_nasuha: tp minta maaf ni serius
umm_nasuha: sian akak
umm_nasuha: x psl2 je comot SIKIT keta tu
norsaritanaini mahasan: tak nampak dah
norsaritanaini mahasan: kira ok la tu
umm_nasuha: em
umm_nasuha: tima kasih kak
umm_nasuha: bersabar ngan imah


kemain cuak dia...aku plak buat mcm marah2 gakla...sajer nak buat rasa bersalah sbb dia nampak mcm cuak sgt...nak2 plak bila qis ckp kat dia "bleh tido lena ke tu bila dh buat salah"..muka dia mmg cuak betul masa tu...balik umah semalam, terus jer dia cuci kotoran tu...siap niat nk ganti keta baru tu...best gakkan kalo dia ganti keta baru..hahaha....

dan pagi ni aku tengok ok je..dah tanggal dah..sian dia, kalut semalam pi cuci...hehe...
to imah: kaknor bukan sengaja nak marah, tp yerla bila kita dh syg giler kat sesuatu bendakan, memang la kita akan jaga baik2 kan..walau SIKIT mana pun kotoran, memang takleh ar nk terima...tp tkper, knor bukan marah pun, benda dah nk jd...

pastu pg td pun aku marah2 dia pasal dia tinggalkan botol air aku kat kaunter depan...aku bukan marah betul2...tp buat2 marah je...tp aku terus ckp ngn dia, tkyah hantar sampai kat meja aku, nanti aku amik sendiri, tp dia still gi anta gak...


umaimah, i'so sorry...lain kali kalo terlupa buat lagi..hehe...

post signature


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

hari ini aku nak membebel....

salam semua..hari ni aku nak membebel boleh tak? taktau ar nape, rasa mcm bercelaru jer fikiran...rasa mcm penat sgt pun ada...kepala otak ni serabut jer...taktau apa yg aku pikir...nak define pun susah...tp aku waras lagi tau...tak perlu jumpa kaunselor...tak perlu yer cik umaimah...tak perlu...i still leh handle...tp kalo nak bantu buat keja, memang dialu-alukan...hehehe....

kepala rasa berserabut sbb banyak sgt rasanya aku nk kena buat...hmmm tp banyak ke? mcm tak la sangat..mungkin salah aku jugak kot...tak buat secara teratur...patutnya aku kena manage mana yg patut aku buat dulu, mana yg kendian..tkder la bercampur aduk kan...tp setakat ni lehla handle...cuma kepala otak rasa penat la..rasa mcm nk kuarkan dulu otak ni suh dia berehat puas2...tp tak boleh la plak...kang kalo cabut kepala, jd mcm hantu penanggal lam keliwon la plak...tkmo...takutttttttt....

sumer ni bercampur aduk kot...byk menda yg aku pikir...banyak menda yg takleh nk setel lg..termasuk la personal...kalo bab keja, still ok lagi...cuma rasa penat jer...aku memang tkleh banyak pikir...tp kalo taknak pun, dia dtg sendiri..selagi tak setel, selagi tu la dok bermain2 kat kepala ni...macam kupu-kupu berterbangan riang ria di awang-awangan....

nak2 plak ari ni aku rasa mcm penat sgt..semalam drive balik sini sorang2 dr kelantan...mmg penat gakla...patutnya aku cuti ari ni, tp terpaksa cancel memandangkan keja yg byk nak kena buat....sian kat nurul dia sorang kat opis...dahla pegnen...lagipun dia de shortcourse ari ni...aimi lak kena gi kursus kat penang...so tinggal aku jerla sorang2...kena col peserta lagi...yg tak tahannya perut mcm tak berapa nk kamceng ari ni...asyik dok buat hal lak...cirit birit yg takderla kerap mana pun...tp still rasa tak best...rasa mual n pening kepala pun ada...makan pun tak berapa nk selera..ya ker???yerla kan kalo dh nasi separuh pun still tinggal separuh aku makan...kira mcm tkder selera la tu kan...hikhikhik...kalo hari2 mcm ni, bleh slim cepat tanpa perlu berjogging di tasik chatin yg indah lagi permai...(tipu jek)...

yang ni plak stetmen nak bagi nadhirah jeles...aku sebenarnya rinduuuuu sangat2 kat mr.cool...miss u so muchhhhh...bila nak bersua muka ni...agaknya ni pun salah satu penyebab kot terjadinya sindrom yg ntah apa2 namanya ntah...

post signature

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

Nescafe O Laici Ais....

ini minuman terbaru yang nak kata gemar sgt tu takder la..tp aku suka gakla...jenis minuman yg agak sedikit pelik ni diperkenalkan oleh aimi...bleh tahan sedap wehhhh...tp nescafe tu tkleh pekat sgt..kalo pekat sangat kang terasa pahit nescafe plak...tak terasa laici yg masam2 tu...

tapi aku tak selalu sangat minum air ni sbb aku lebih suka minum teh ais...hehe...takleh nk tukar ar...sehari dua bleh ar tak minum, tp kalo tiga hari ke atas, mesti nk kena minum gak..sama ada teh ais or teh tarik..hehe...tp lebih prefer teh ais lagi la...sedaappppppppppp....(ntah bila la nk stop minum ais ni...

ini la rupanya nescafe o laici ais tu..yg ni pekat sgt sbb tu kaler dia pun nampak gelap..terasa pahit gakla...

norsaritanaini dengan nescafe o laici ais...nk nyebut pun panjang kan...pening kepala tuan kedai nk bg harga...hehe...

post signature











  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

jogging...hehe

setelah seminggu berehat tanpa melakukan apa-apa aktiviti riadhah disebab kesihatan yang tidak berapa mengizinkan...makanya bermula petang semalam, aktiviti riadhah diteruskan seperti biasa...tak lain tak bukan, berjogging di tepian tasik...kali ni osmet aku join sesama..sebelum ni aku jogging seorang diri je..huhuhu

seperti biasa la, dh memang hobi wajib amik gambor..dh abih jogging dah masa ni, sesambil sejukkan badan, berposing la kejanya...

siti norsiah dengan roller bladenya...

wajah-wajah manis nan ayu...hehe...

pecah rahsia..ini plak time lunch, dlm nak diet tu, sempat lg gi makan McD, bukannya apa weh, tkder selera nk makan makanan tempatan, tu yg gi makan kat McD tu...hehe...sbb tu la berusaha keras berjogging petangnyer..nk kena bakat balik kalori yg diambil...hehe...


post signature


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

Kahwin..kahwin...

kahwin? sapa yang nak kahwin ni? aku ke? ooooo mungkin jugak..tp bukan sekarang la...sapa yang taknak kahwin kan...kahwin kan best..hikhikhik...actually bukan nk citer pasal aku nk kahwin ke apa..cuma nk citer yg hujung minggu lepas aku pergi KURSUS PRA-PERKAHWINAN...hehe

kursus tu kat Temerloh jer, kat bekas Pejabat Qadhi lama...hmm, bleh tahan lama gakla tempat tu..mcm rumah2 lama...agak sempit..tidak berapa nk selesa sangat la..tp demi untuk menuntut ilmu, takleh nk kisahkan sangat...yg ptg ilmu yang kita nak tu...walaupun berpanas kat dlm tu, aku tabahkan hati menumpukan perhatian...akhirnya dapat gak habiskan dengan jayanya...

antara bahan-bahan rujukan yang diberi...buku ni aku dh baca habis dah...
semangat sungguh...
best gak buku ni, banyak benda yang kita taktau sebelum ni,
leh kita tau melalui buku ni..cukup lengkap la..
cuma senarai calon pengantin jer takder...so
kalo nk pilih bakal suami, buku ni takleh nak membantu sangat lah..hikhik...

antara peserta kursus yang lain...budak ni bagus ni..
tumpukan perhatian sepenuhnya..macam aku gak la...hehe...

antara peserta laki yang hadir...dorang ni bab Munakahat,
sumer pakat cerah mata...

antara peserta kursus yg pompuan...

yang pompuan jugak..yg kat belakang ni banyak sembang jer...
mengganggu kosentrasi aku je....
muka senyum segar bugar di pg hari sebelum nk start kursus...
menjelang tengah hari n petang, memang ngantuk giler....
ni Ustaz Zakaria..dia la yg paling best bg ceramah...
asyik buat lawak jer...mmg kelakar habis la...
dia bg ceramah pasal MUNAKAHAT...
ni plak hari time hari kedua kursus..muka cm happy sbb
dah nak last kursus dah...
tengok kertas jawapan yang aku buat tu...fullmark beb...
tak sangka la...tak ramai tau yg dpt fullmark...aku ingatkan sumer leh dpt penuh sbb
soklan dia senang sangat2...
tu la korang, masa ustaz2 tgh berceramah, korang dok jual sayur kat belakang..
padan muka....
akhirnya aku dpt gak sijil keramat ni...bleh guna seumur hidup ni....
dh bleh kawn dah lepas ni..yabedabedu....
post signature


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments