hari melawat binatang : episod gajah

ahad baru2 ni, aku n the geng bersepakat membawa berkat melawat Kuala Gandah iaitu Pusat Pemuliharaan Gajah...sajer je nkgi tgk gajah2 yang ada kat sana...pagi2 lagi kami sampai..masa tu kami pelawat pertama untuk hari tu...kalo dtg kul 2, leh join aktiviti bersama gajah mcm mandikan gajah n macam2 lagi la...tp kami taknak la yang tu..takutttt...nak bergambar dekat2 pun tak berapa nak berani...tp alang2 dah pegi, aku beranikan diri gak menyentuh gajah2 tersebut...actually aku geli ngn belalai gajah tu...hehe...
time ni baru sampai ni...still tkder orang lagi...kami nak balik, baru orang sampai berduyun-duyun...

me n the geng...mcm geng apa lak kan...

opkos la aku...hehe...

masih takut2 nak rapat ngn gajah ni...nama dia Sanom...dia penah kena serang ngn rimau, hilang ekor dia...sian kan...

masa ni dah berani nk pegang gajah...hehe...best la pulok...

dorang ni takut nak rapat ngn gajah...

nad nk posing, tp takut2...aku jugak yg kena temankan...hehe...

pegang tgn aimi kuat2 sbb takut ngn gajah ni sbb besar sgt..nama dia Pian...

abg tu beriya2 nk temankan kami masa nk brgambar ngn Pian sbb kami mcm takut2 jer..yer ar sbb Pian tu mcm tak reti nk duduk diam sikit...aku takut dia sembur air kat kami jer...

Pian dah mesra ngn kami sikit..sbb tu leh bergambar ngn dia ramai2...hehe...

post signature




  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

1 ulasan:

StingRay berkata...

gajah tu ada henset?