hari melawat binatang : episod deerland

Dah abih melawat gajah, kami ke Deerland lak…kat sini lagi best sbb banyak jenis binatang ada…ada rusa, kancil, mcm2 jenis burung, ada ular n beruang…summer yg kecik2 jerla..yg besar2 takder…tp yang sangat bestnya sbb leh pegang2 binatang tu n bagi makan sekali…time nk bg makan rusa makan paling lawak..yer ar, kemain agresif lagi rusa2 tu..sampaikan baju aku pun digigitnya…pastu aku berpeluang pegang ular…1st time ever in my life ok…mula2 mmg takut…tp rasa rugi lak kalo tak pegang…so beranikan diri la, mula2 dia bg ular kecik je…bila dh yakin leh pegang, baru dia bg yang besar punya...tp sygnya time aku nk bergambar dgn ular besar tu, kamera abis bateri lak…menjerit2 budak2 ni time pegang ular..muka masing2 cuak semacam..aimi jer yg terlebih berani…hahaha…

















post signature




















































  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

0 ulasan: