berakit-rakit ke hulu, berenang-renang ketepian...

sempena Ekspedisi Berakit Antarabangsa Sungai Pahang 2009, kolej aku hantar gakla satu team...antara ahlinya adalah staff kolej termasukla Aimi, member 'kamceng' kitorang...haha...so kitorang dengan rela hatinya pegi la ke jeti pelepasan rakit tu..kununnya nk memberi sokongan semangat la kat member2 yang terlibat, tp yang lebihnya nk berposing jer...hehe...

best giler tgk..seumur hidup baru pertama kali leh tgk rakit yang banyak depan mata..ada mcm2 gaya...ada satu rakit tu cantik giler, mcm kereta berhias pun ada rupanya...mcm2 la ada...sbb ini pertandingan so ada gak tuk kategori tercantik...tp cantik ke tak, tak penting sangat, yang penting rakit tu kukuh, baru leh sampai ke check point terakhir...ekspedisi ni sampai 28hb, kat Pekan, Pahang...jauh gak tu kan...
layan jerla gambar2 kat bawah ni yer...almaklumlah, kami memang pantang nampak kamera, posing ajer kejanya...



barisan rakit2 yang terlibat....




ini la Timb. Menteri yg dtg koleh aku masa cuti hari pekerja ari tu...


Add Image menten cun sumer...

orang sibuk dok nak berakit, kami lak sibuk bergambar..hehe....
cuba teka tangan siapa lg cun????
bila rakit2 tu dh berlepas, kami bergerak ke Kuantan lak tuk berjalan-jalan makan angin sambil tengok wayang...dah lama giler tak tengok wayang...seb baik la de member2 yang nk tengok sama....kami tengok Syurga Cinta...hmm...bg aku citer dia biasanya2...ada time tu, aku ngantuk sangat2...rasa macam nk tido pun ada, yang best n kelakar bila de budak kecik tu jer...tp member2 aku de yg sampai nangis2 touching...kat mana yg touching pun aku tak sure sangat...agaknya sbb ngantuk kot, aku tkleh nk tumpu perhatian sangat..hehe...

masa ni dh sampai kat Berjaya Megamall, Kuantan...nak tengok Syurga Cinta...

jom masuk...


post signature


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

0 ulasan: