Majlis Perpisahan dan Sambutan Ulang Tahun Staf KKMB

ari tu, ari tu la...aku lupa tarikh dia la...kami ada buat majlis kecil-kecilan (jamuan minum petang jer) sempena majlis perpisahan Cik Izan (PT Kewangan) dan juga diselitkan dengan majlis sambutan ulang tahun tuk staff yg lahir pd bulan Mac kot kalo tak silap aku la..hehe...majlis ni dianjurkan oleh Kelab Staf KKMB...siap de sesi penyampaian hadiah sekali untuk sapa2 yang baru jadi kahwin n yang baru dapat baby...agak meriah jugakla...tp gambar tak banyak..ni pun aku grab dr Farahshina..hehe...so layan jer lah...







post signature

















  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

0 ulasan: