dah kena start ngajar....

phuhhhhhh...penatnya...start minggu ni aku dah kena start ngajar 2 subjek...satu matematik dan satu lagi english...tapi just 6 jam seminggu...tapi bila ada kelas tu, preparation agak banyak jugak la kan...dengan keja2 kat PSH lagi..

hmm...yang kena ngajar ni...yang letihnya sbb aku sendiri nak kena study dulu...maklumlah dah lama tinggal...kena recall semula....nak ajar orang, kita sendiri nak kena tau ler...kang tetiba student tanya, kita lak yang terlopong...

last2 minute baru nak kena amik alih...kira cm penat jugaklah...banyak gak benda nak kena uruskan ni..lagipun aku sendiri masih blurr lagi apa yang nak kena buat bila jadi pensyarah modul ni...nak kena nuntut ilmu ngan senior2 nih...hehe...

post signature




  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

1 ulasan:

KaSiH berkata...

dh jadik cikgu upenya ye...ngape aku baru tau arini ek..selama ni cam takde bayangan pun...

gud evening cikgu nor!! hehe...