tanggal 19 Mac 2009, bermula la alkisah osmet aku si kecik molek tu mencapai umur dewasa iaitu 24 thn...so kononnya kami ni nak buat suprise befday party la tuk dia....siap buat meeting lagi..yang terlibat dlm perancangan ni adalah aku, iza n qis…so kata sepakat dicapai, kami nk buat time main netball…so kami kena berlakon la sikit2…masa petang tu bila dah abih time keja, konon2nya aku ckpla ngn siti yang aku banyak keja..so takleh turun men netball..suh dia main temankan si iza..qis pun tak turun sbb banyak keja…so lepas jer dia turun ke court…aku n qis pun cabut gi beli kek kat Temerloh…mcm kalut jer kami sbb nak sampai on time…



Masa ni dah sepraiskan dia la ni..siap posing lagi amik gambo…aku lak tuh yg jd tukang pegang kek..seb baik tak terlangkup jer kan...hihihi...


Cik siti kita tu macam dah nak terkam kek tu dah..ish..ish...tak sabar betul...tau ler kek dia...ngeee....

Ha tengok tu...macam nak hadap sorang dia je..kalo boleh siap nak peluk kek tuh...ish...ish...siti..siti...

Sempat lagi posing sebelum kek dipotong...yang bebudak tu sebenarnya dah tak sabau nak makan tu... Alohai..dok tengah potong pun nak posing lagi..

Inilah barisan pemain-pemain bola jaring harapan kolej kami...bersama dengan coach2 sekalian....

Siti dah tak pandang kamera dah...khusyuk nk potong kek...

Aku tak lepaskan peluang potongkan kek si siti..sajer jer dengki ngan dia..tengok!!! muka dia cam dah marah kan.....


Mereka ini kekenyangan....mana taknya......

Tengok!!! Dah tinggal separuh dikerjakan...


Tinggal saki baki jer untuk aku...huhuhuhu...

Nak jugak nyelit dorang ni...

Student ni sibuk jer nak suapkan kek kat aku..mcm la aku plak befday girl...
Wajiblah ada gambar aku...akukan penyeri majlis..ahaksssss...
Sampai tak cukup dah tangan nk makan...dia mamam ngn mulut terus...ish..ish...

post signature




































































  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

0 ulasan: