Seharian di PSH...

punyalah dedicated aku bekerja...masa di dah dekat kul 6 lebih..aku still lagi kat opis..masa ni ari sabtu...aku kena buat shortcourse...ngajar internet lagi..hehe...mcm terror kan...tp takla susah mana pun..ajar function2 n ajar buat email...so easy maa...

lepas dah abih shortcourse, aku tak terus balik...stay kat opis tuk prepare nota tambahan tuk shortcourse ahad lak..internet gak..tp kena ngajar lanjutan sikit..aku pun pening apa yang aku nk ajar ntah...last2 aku buat keputusan nak ajar dorang buat blog, ajar buat frenster dan beryahoo mesengger...ngehngehngeh..tak salah kan..sbb skang ni semua tu dah banyak gunanya dalam kehidupan seharian kita..terutamanya untuk membisness..betul tak?

so dalam penat2 buat nota tu..selingannya marilah kita bergambar...hehe...

aku dok tengah nak kemas meja aku time ni...
yo yo or jer sbb nak amik gambar...hehe..meja bersepah bagaikan apa je...
almaklumlah banyak keja...ngee...

budak kat belakang tu opismate aku..nyebok jer dia nak menyelit...

ha tengok...dia lagi...gaya tu yang tak tahan....

posing daring plak tu..bahaya betul dia ni...

see...see...bukan aku tau yang nak dok sebelah dia..
dia yang suka2 nak dok sebelah aku...ahaksss...

perasan chumel la tu...hiks

wit siti norsiah...dia la teman setia aku kalo nk stay kat opis tu...sama2 wat keja...
agak2 kami leh dpt anugerah pekerja cemerlang tak???


menten ceria tu walau dah penat giler....hehe..

post signature



  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

4 ulasan:

Shifu67 berkata...

ada yg nak kena gossip nii...

norsaritanaini berkata...

Shifu: gossip2 plak..ngalahkan artis la i nanti..auwww...

Zimah's Depart berkata...

hahaha..seronok nmpk..kan I kata..ddk kat temerloh tu best..nnti jgn lupa dtg umah I ek..ajak si Siti tu..

norsaritanaini berkata...

Zimah:: sonok tu sonok ar..tp penat pun leh tahan jugak..hehe...
oklah, nanti kalo i free, i pila umah u k..