beriadah di tepian tasik...

inilah aktiviti aku di hari sabtu n ahad lepas...
dan mungkin jugak untuk weekend yang seterusnya...
harap2 mcm tu lah..hehe..

sempat lagi posing...
ni bru nak start jogging nih...
tasik tu luas giler tau korang...
tercungap2 gaklah nk abiskan satu keliling tuh...
ni Qis, rakan seperjoggingan ngan aku...
stamina dia kuat nih..
relaks jer masa jogging...
aku gak yang temengah-mengah...
almaklumlah, dah lama aku tak jogging2 nih....
iza, aku n Qis..dah abih jogging dah masa ni..
sajer jenjalan nk restkan bdn..
iza tu tak jogging pun, dia jenjalan jer..
tu pun dh penat katanya...

ha tengok, kan berpeluh-peluh aku tu...
itu tandanya aku tak bohong...
memang aku jogging saru setengah keliling tasik tu....

posing depan taman permainan kanak-kanak...
actually aku tingin nkgi men buaian dia...
tp ramai plak kanak2..
malu ahhhh....


yang ni plak di pagi ahad..
sesudah subuh dah kuar umah...
ni time dah lepas jogging nih...
kebetulan memang takder org di pagi hari..
so kami amik peluang gi main2 kat taman permainan tu la...

posing tak abih2...
ingat nak main..
tp takut tersangkut plak...
tak muat nak bolos...hehe...


akhirnya dapat gak aku men buaian...
suka..suka...suka...

aku yang sekarang...
korang tak nampak aku makin kurus ke?
aku rasa macam aku dah kurus sikit...
hahahhahahaha...
perasan kan aku, padahal baru beberapa kali jogging...
dah perasan kurus...haiiyyooohhhhhh....

post signature





  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

5 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

salam nor

hehe kite pon pancit ar kalo bab2 jogging2 nih... blom pon smpai 1o meter da tercungap huhu

> tasik mane nih??

Zimah's Depart berkata...

mesti joging kat tasik chatin ni..mmg luas kat situ..try gi taman tasik bandar temerloh plak..kat situ pun ok gak..skrg dah makin luas..

norsaritanaini berkata...

manje: mula2 mmg pancit la..tp kalo selalu buta, ok lah..stamina dah kuat...

tu tasik chatin, mentakab, pahang...

norsaritanaini berkata...

zimah:a'ah, kat tasik chatin la tu...katne tasik tmn bandar temerloh tu?

Zimah's Depart berkata...

taman tasik bandar temerloh tu blkg mahkamah dan library temerloh...means dkt bandar tloh la..try le gi sana plak..