aktiviti tambahan di waktu malam...

kalo korang sumer nak tau, aktiviti aku n the geng (wahhh, bunyi mcm geng kongsi gelap pulak..hihihi) di waktu malam kala bulan mengambang..opsss..silap2...malam menjelang, kami akan kuar makan berjemaah.. supaya ianya lebih berbunyi kepada afdhal la kan...lagipun makan ramai2 lagi syok di samping boleh memperbincangkan dan memperdebatkan isu2 hangat serta gosip2 yang timbul...pompuannnn...sah2 la kena bergosip kannn....tp kami gosip yang membina (ada ker? hahahaha)...bukannya apa kan, kdg gosip2 ni antara sumber info tambahan la orang kata...tak gitu kengkawan????
kebiasaannya antara geng yang terlibat adalah empat orang...yang ni boleh dikira sebagai ahli tetap lah..yang lain2 tu kdg join kdg tak la...tp kami berempat kalo bab makan mcm wajib la plak...hihihi...dan yang paling best leh explore tempat2 makan yang menarik , sedap, berkuantiti dan harga yang berpatutan...setakat ni kami dah makan kat RZ kat petronas (dekat ngn umah aku jer ni), pastu kedai yg beropposite dgn kedai dia (lupa nama), pastu apa ke nama tah satu lagi kedai tom yam gak, pastu nyamuk (kedai ni dorang panggil nyamuk sbb byk nyamuk), pastu satu lagi serasi...so antara yg banyak2 ni, yg paling kerap jd tumpuan kami RZ tu ler sbb murah dan banyak kuantiti dia...tom yam dia pun leh tahan la sedapnya....masakan lain pun sedap jugak...lgpun dekat ngn umah kami...pastu kalo kt nyamuk aku suka makan sup tulang dia...marbelosssss.....tp mahal la sikit kt kedai dia ni...yg lain2 plak mcm biasa2 jer bg aku...
ish..dah citer pasal makan2 n tempat menarik plak...bukan Zoom Malaysia ni...hehe...
tp best jugak kalo kuar ramai2 n then cuba try banyak2 tempat makan..pastu compare...uiks..mesti korang ckp yg kami ni anak2 dara yang malas masak kat umah kan sbb asyik makan kat luar...actually tak betul sangat andaian korang tu...aku ni la kan...taktau la nape, takder feel langsung nak masak kat umah skang ni..tgk dapur pun mcm tak berperasaan jer...nanti la aku citer pasal rumah plak kat korang ek...aku lapor la, nkgi bekfas jap...tengok jerla gambar2 kat bawah ni ek...
me n qis....

iza n siti....

qis, nor, azmir...


me n azmir...

me n qis again...

closed up: iza...

closed up: Qis

Closed up: Siti

closed up: sapa lagi kalo bukan empunya blog nih...hikhikhik...


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

1 ulasan:

StingRay berkata...

makannnnn...makannnnnn... =p