saat ini...

susah betul nak menghapdet blog skang ni...dahla internet slow kat opis...dengan keja yg amat byk sekali...internet kat umah dahla jd bengong lepas pindah ni...ntah2 sbb tak byr bil..hahahaha...tp aku heran gak, rasanya lom sampai masa nk kena potong lagi kot...kang tgh hari nkgi berdiskusi ngn TM Point jap...

tak sangka betul akan sebizi ini ditempat keja baru...bukan buat2 bizi la...tp bizi la jugak sbbnya aku baru nak belajar menyesuaikan diri dengan keja2 yang ditugaskan...setakat ini aku kena uruskan shortcourse tuk peserta2 lain...kena call peserta tanya sama ada nak join kursus atau tak...nak kena tlg siapkan apa yg patut, tp de yg bantu lah...pastu aku jugak nak kena prepare shortcourse yang aku kena buat..syarat wajib tuh...apa kebenda aku nak ajar ntah...seb baik la blm kena ngajar subjek lagi..tp maybe minggu depan dh dpt subjek dah...lglah bertambah bz dgn kelas lagi...

pastu aku nak berjinak2 dengan bilik dapur kolej ni..nak set up apa yg patut tuk shortcourse aku nanti...seb baik dah kenal ngn kakak pembantu makmal tu...Kak Yati Makmal gelaran dia....dah pakat ngn dia kalo nak masak2...ramai betul yg minat nak masak2 ni...at least aku tak keseorangan la nanti...bila dah kenal ramai orang..terasa amat best lak dgn suasana keja kat sini...

oklah dulu setakat ni..aku nak buat keja sikit nih...nkgi tlg apa yg patut...sian si anep buat sorang...hapdet lagi len kali...


post signature





  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

0 ulasan: