Netball & Exercise...












Tak penah hayat hidup men netball, tengok orang main penah lah..hehe...haipppp, bukan kaki bangku ler…aku tau ler sikit2 main netball tu, tp tak berapa nak lulus peraturan dia jer… aku tau cuma tkleh nak bam bola n bila bola kat tgn, kaki tkleh melangkah…itu jer lah…tp skang ni aku dah start terminat nak men netball lak…siap lawan ngn student plak tuh…opkos lah kami yang kalah...hahaha…sajer jer bg dorang menang…kunun bg semangat sikit, dorangkan nak tournament...kami ni just men suka2 jer…tp yang tak bestnya ada ke patut student buli lecturer masa main...ish…ish...memang tak patutkan dorang ni….tapi yang penting keseronokan masa main tuh…ini salah satu agenda aku untuk menguruskan badan nih…exercise…exercise…biar jadi sihat dan kuat!!!

Kalo boleh tiap2 petang nak join dorang main…kalo tak men netball, aku pi jogging kat tasik, Tasik Chatin nama dia, punya lah luas, satu keliling jer aku dah mengah2...tu baru permulaan, stamina lom cukup kuat kot..dah lama2 nanti, dua tiga pusingan pun tkder hal kot…hehehe…kalo tak jogging, aku bergym kat gymrama..eh silap lak…kat bilik gym lah, yang ada kat kolej, free jer...punyalah lengkap alat2 senaman dlm gym kat sini...best siutttt…



post signature























  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

2 ulasan:

StingRay berkata...

ahh...ko bukan main pun...asyik begambar ja..


haha

norsaritanaini berkata...

StingRay: wehhh aku main laaa...tp asyik kena buli ngn student jer..tensen tul...