MYVIANS: Makan Malam Bersama Kelab MyviT

dek kerana aku teramat boring dan di dalam mood kerinduan kepada geng2 myvians (bila ntah leh gather2 lagi..huhu), maka aku mengepostkan peristiwa makan malam bersama kelab MyviT atau dengan kata nama lainnya kelab myvi dari Terengganu. Makan malam ni diadakan di Kak Long Chalet...kiranya Myvians Melaka menjadi tetamu kehormat untuk majlis dorang lah..tersangatlah bangga nyer bila menjadi VIP nih...hahaha..sori2, aku angkat sendiri jer tuh...sapala kami ni kan...hehehe...

best giler weh gathering ngn dorang ni sbb dorang ni ramai...nak2 plak ramah tamah...sporting habis lah...sumer pakat nak tegur (tipu jek..tak semua la..kehkehkeh)...tp tak rugi la kiranya mengjoinkan diri ngn dorang...leh kenal2..leh tambah kawan2...leh share2 info pasal myvi...tak ke best bunyi nyer tuh...tp aku tabit spring ar ngn dorang, ramai2 tu dorang mcm kenal sumer...leh beramah mesra dengan jayanya...mcm satu keluarga yang besar...kan best gitu, tkder nak puak2 kan...yg tua ke yg muda ke...sama jer...best! best! best!...myvians pun best jugak...the best lah i told u...hahaha...

oklah, tkmo citer panjang lebar...laporr sgt nih...nkgi lunch lak..layan jerla gambar yg ada ek...











post signature




























































  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

1 ulasan:

~seCreTo~ berkata...

mana gambar sy?? hahahaha...igt ari tu nak jon gak konvoi myvit tu..tapi kebetulan ari tu ada keje yg kene wat..ala..ruginye..kalo x leh jumpe ngn kak nor..huhu...

psssttt...akk xturun trg ke? :D