MYVIANS: Majlis Aqiqah Puteri Sulung Tuan Presiden

majlis ni kat umah family abg yan dan kak illa...
kitorang dijemput bagi memeriahkan suasana...
majlis start lepas maghrib...berzanji dan marhabban...
nak post majlis aqiqah anak sendiri taktau bila...
aku post dorang nyer dulu la...
jgn taktau korang, aku jd tukang pegang dulang masa dok bawak baby tu...
kira amik berkat la tu...hehehe...
jom layan pic jerla...malas nak bebelans panjang2...


antara deretan myvi yang muncul di tempat kejadian...sepatutnya ada dua lagi, abg yan n arisa punya...tp dorang parking tempat lain...yang ada ni pun dah boleh membuat budak2 kat situ kekaguman amat...hehehe...
abg yan n puterinya...masa ni dia lom nangis lagi...
ni plak time kat belah orang pompuan...
see..see...nampak tak aku yg jadi tukang pegang dulang tu...
ha..time ni dia dah nangis sakan..rimas agaknya...

suka giler gambar ni..kredit la tu mr. anas for the cun pic...tp sayang tak nampak muka org yg pegang dulang tu..kalo nampak, konpem lagi cun gambar....hikhikhik...


tengok..tengok...sipi2 jer anas amik gambar aku...sajer la tu taknak bg aku enterpreme...

time ni dah nak balik dah...sempat lg berposing reramai...
uiks korang perasan tak, berseri-seri muka aku kan...
seri pengantin kot..oppsssss....
hahahahahahahaha....

post signature









































  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

2 ulasan:

[yAN!e][pUTraJAya] berkata...

cakpong....cakpong..
he he he.....

comey baby tu....wah...geng myvi ker nih...?

geng kancil leh join tak?
he he he

(^_^)

♥Yanie Putrajaya♥
*********************************

norsaritanaini berkata...

yanie:: a'ah ni geng myvi...nama kelab tu myvians (www.myvians.com)...tp kalo geng kancil nak join pun boleh...hehehe..