masih blurrrr...

sungguh tak suka keadaan macam ni...blurrr...taktau nak buat apa...belum ada subjek yang nak diajar...opis pun belum tentu kat mana...sekejap kat atas, sekejap kat bawah...kalo ikutkan memang opis aku kat bawah sbb aku under jabatan pembelajaran sepanjang hayat, tp sekarang aku dok kat opis bahagian perabot n fesyen...arahan secara bertulis mahupun lisan tak dikeluarkan yang mengatakan kami kena turun bawah, setakat cakap2 kosong jer......pening..pening....

dah seminggu dah aku kat sini...tp masih taktau apa yang perlu aku lakukan...gambaran tu dah ada..cuma cara nak laksanakan tu belum tau lagi cam mana...memang nak kena survive sendiri la nampak gayanya...memang kena kental mental fizikal la cam ni...kalo tak, leh tersungkur jugak hidup tak tentu arah cam ni...

best jer tgk staff2 lain...ada kelas, ada keja..bz jer manjang...even ada gak yg bz berchatting..hahahahaha....yang penting hidup keja dorang macam terurus..tau jer nak kena buat apa..tak macam aku...tak nampak macam keja...aku tak suka ar cam ni...aku suka kalo aku ada keja nak buat...tkde la nak memblur kan diri je...kalo boleh taknak ar dok melepak mcm tempat keja sebelum ni...tak best..takde wawasan...hahahhaha...

post signature





  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

0 ulasan: