Kursus...

minggu kedua bermulanya kerja di tempat baru, aku n 2 org lagi staff telah dihantar untuk berkursus di Kolej Komuniti Kuantan...hampir 2 jam gakla dr tempat aku ni...aku mengdrivekan diri sendiri ke sana..awal2 pagi lagi dah kuar...kul 6 pagi dr umah, kursus tu mula kul 8..tp disebabkan sedikit kesesatan, kami sampai lambat gakla berberapa minit...tp still antara yang terawal...hampesss...kalo tau, aku bawak jer keta slow n steady..ini tidak, kat haiway aku pecut sampai 140km/j tu...janganlah sampai surat saman plak...nehi..nehi...

time ni kat dlm bilik kursus...sejuk wooo bilik tu...time rehat ni, tu yg sempat nak berposing...

wit nurul...

wit ann...


ni plak member2 aku kat POLISAS..sempat gak mencilok ke sana sekejap sbb dah dekat kan..lama betul tak jumpa ngn dorang...

wit Khuzma yang nampak semakin ayu....hehe...

ni plak ngan kakfini n linda kat opis dorang....


post signature




































  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

2 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

NOR.. mu tukar keje dh ker? keje kt mana loo ni?
-ida-

norsaritanaini berkata...

ida: a'ah..dah tukar dah..skang keja kat kolej komuniti mentakab...