Hobi baru...

hoyehhhh...skang ni dah ada hobi baru...so dah tak boring sangat la...tp semakin teruja dan bersemangat nak mengadap tenet plak lately...korang nak tau ker apa hobi baru aku tuh? hehehe...tak lain tak bukan adalah menggugel website or blog or apa jua enjin pencarian yang boleh memberi maklumat pasal PERKAHWINAN....

hah kahwin? mesti terus terbit lam kepala otak korang yang aku nak kawin kan...memangla aku nak kawin...sumer orang de impian tu kan...tak terkecuali la aku...ini menunjukkan aku ni sahla wanita sejati...kalo nak kata wanita melayu terakhir boleh tak? apa??? tak ngam sangat??? okey-okeylah...takyah wanita melayu terakhir pun takperlah...janji wanita melayu yang ayu (ayu ker??? uwekkkk)....eh ayu la...sopan santun lagi...tp tengok keadaan la...takkan sepanjang masa nak lemah gemalai pijak semut tak mati...kang nak wat keja pun tak larat...nak buat keja kenalah bersemangat fizikal..mental ajer tak cukup...kalo gaya macam tak cukup makan, cam mana nk wat keja kan...tp tkderla sampai hilang ciri2 keperempuanan tuh...aku kan ayu...ahakssss

laa dah citer pasal kawin plak...actually nak citer pasal hobi baru aku ni...salah satu sbb yang membuatkan aku jd semangat bab2 kawin ni adalah apabila aku telah berkecimpung terbabit dalam pembacaan blog si chika atau nurulism.com (rasanya dah ramai kot yg tau kewujudan blog nih)..best giler blog chika nih wa cakap lu...aku dah gugel sumer dr dia start mula2 berblog...santai, happening, penuh humor, dan macam2 lagilah...skang ni blog dia mcm dah bridal blog sbb dia asyik dok citer pasal majlis kawin dia tak lama lagi...best nyer jadi chika...aku doakan majlis dia berjalan lancar seperti yang dirancangkan...aminnn..

tp memang best la weh bila gugel pasal kawin2 ni...tgk2 gambar org kawin...gambar2 pelamin...gambar2 hantaran...gambar2 org mekap kawin...gambar2 door gift...dan macam2 la yang melibatkan kawin2 ni...seperti yang diketahui umum, klik satu laman sesawang, konpem kita akan dipandu arah ke laman sesawang lain yang saling berkait kan...so makin luas la ilmu pengetahuan yang aku perolehi...memang tak rugi la...hishhh..rasa macam nak kawin sekarang jer...gatttaiiiiiii....hikhikhikhik...


sebelum tahap sindrom kegatalan naik mendadak..meh kita share mutiara kata kat bawah ni...ni aku dapat dr email....tak jumpa lak cr dr ayat mana surah berapa..kalo korang tau, share la ngan aku ek...tp mutiara kata ni memang berkesan sangat2 kat aku...di saat hati gundah gulana resah gelisah pabila yang dihajati tak kesampaian...bila baca mutiara kata ni..hati leh tenang kembali...indah bukan???

Bila Allah cepat makbulkan Doamu,
Maka DIA Menyayangimu...
Bila DIA Lambat Makbulkan doamu,
Maka DIA Ingin Mengujimu...
Bila DIA Tidak Makbulkan Doamu,
Maka Dia Merancang Sesuatu Yang lebih Baik Untukmu...
Oleh itu, Sentiasalah Bersangka Baik Pada ALLAH
Dalam Apa Jua Keadaan Pun...
Kerana Kasih sayang ALLAH Itu Mendahului KemurkaanNya....


psssttt: macam cumel lak guna font kaler merah..menyerlah gituuu...lepas2 ni nak guna kaler merah jerla...hikhikhik...

post signature





  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

8 ulasan:

yazrie berkata...

AYU lah sgt kan??? ;P

norsaritanaini berkata...

yazrie:: ayu la..hahhahahhaahahaha...

Tanpa Nama berkata...

salam nor

hehe moga2 dipercepatkan la majlis awak itu yek...:) berkat kerajinan awak mempratikkan hobi baru awak tu ...Amin

norsaritanaini berkata...

manje:: aminnn...sama2 la kita doakan untuk kebaikan bersama...
hehehe...

StingRay berkata...

Tinggalkan ulasan anda
Apa Kata Kamu...




aku tidak berkata apa-apa...cuma menulis...


keh keh keh....

norsaritanaini berkata...

StingRay: kamu memang cessssss....sengaja nak mencari salah aku la tuh...

[yAN!e][pUTraJAya] berkata...

ne no ne no...

selamat mlm kak nor....

hehehe...kita ada hobi yg sama,...suka baca maklumat tentang perkahwinan..

adakah ini tanda2 nyer..? hehehhe

(^_^)

♥Yanie Putrajaya♥
*********************************

norsaritanaini berkata...

yanie:: hahahhahaha...kalo itulah tanda-tandanya, alangkah bahagianya hati ini kan...