aku sudah tidak suka menjawab tag...

Uiks..kena tag lah...lately cam malas sangat nak jawab tag yang panjang berjela-jela nih...aku tarik balik la stetmen aku yang mengatakan aku suka jawab tag...kalo tag yang pendek2 ni okeylah lagi..tp asyik dapat tag yang panjang bermeter2 nih...malas plak aku nak menaip...penat tau jari2 ai!!! dengan ini aku ISYTIHARKAN PENARIKAN SEMULA PENYATAAN SUKA JAWAB TAG sehingga diberitau kelak...namun utk tidak menghampakan pengetag ini iaitu Pn. Zimah...aku jawabla jugak tag dia buat terakhir kali...hehehe...

Rules: aku dah bubarkan rules dia dengan sendirinya...hahaha...

Deodorant : Rexona

Toothpaste : Colgate

Shampoo : Rejoice Rich

Razor : lupa la..ala yg beli sepaket ada 5 tu la...

Underwear : nak tau sangat, meh aku bisikkan...mana leh letak jenama, kang tak pasal2 ada org gugel cr underware kat blog aku…

Make up : Aku tak suka pakai mekap..tp skang ni berjinak2 la sikit2 ngn mekap ni...skang ni lam koleksi aku:
1) ZA Two-Way Foundation ~ aku baru jer beli..tp ada orang kata..orang la kata... bila aku pakai bedak ni, aku CANTIK & CUTE...orang kata tau..kalo dorang menipu, aku menipu la... aku tak heran pun...kahkahkah...
2) Eye-Shadow: In2IT ~ jarang pakai...kalo pakai asyik rasa ngantuk jer...
3) Blusher: In2IT ~ jarang pakai gak sbb tak reti nak tonyoh...
4) Eye-Brow : AVON ~ lagila jarang aku pakai sbbnya satu tak reti n yang satu lagi, aku suka kening original aku...
5) Lipstiks : AVON ~lupa lak jenis yang mana...suka sangat sbb dia cam glossy n shining tp jarang gak pakai sbb aku rasa cam kalo pakai lipstik, time makan, lipstik cam masuk sekali lam mulut...tp aku suka pakai LIPICE...yg ikut kaler darah..kalo aku pakai, bibir jd pink sangat...suka..suka...

*** Set penjagaan kulit muka korang taknak tanya ke? Tkper, meh aku jawab dulu...skang ni aku pakai produk Syahirah...sesuai la ngn kulit muka aku...aku pakai pencuci muka, scrub, krim pelembab, krim kecantikan dan gel penggelupasan...memang de perubahan la bg aku..hehehe...

Perfume : Haiku Awakening, AVON

Watch : Q&Q..tp tak pakai sgt skang sbb tali dia nk putus…nanti nak bli jam baru..tak lengkap rasanya takder jam…

Car : MyVi..

Airline : lom bercita-cita nak beli lagi…Opsss, salah jawab ker ni?

Backpack/Purse/Wallet : BUM

Shoes : dah lama tak beli kasut la..tak suka tauuu...

Sandals : imported from Japan iaitu selipar jepun…

Jeans : Series kot brand dia…ala yg murah tuuu…

Handbag : yang tkder jenama..tp de satu yg berjenama POLO, aku beli time sale 70%...tula handbag yg paling mahal aku beli sepanjang aku hidup ni…

Heels : arghhhh, cukup tak suka pakai heels, paling2 tinggi yang aku leh pakai Cuma yg 2 inci..tinggi pada tu, tak kuasa aku...menyiksakan kaki aku jer...yang ada tu brand Vincci...

Computer : lama dah, beli time study dulu lagi..lupa lak brand apa…

Search Engine : www.googles.com.my

TV Channel : yang leh dapat channel dengan clear

Cell Phone : NOKIA la…lupa model dia…tp mmg thn la nokia nih, aku beli thn 2005, sampai skang ok lagi..jatuh2 ni tkyah ckp la..kdg aku sendiri TERbaling hp aku tu…

Beer : Astaghfirullahalazim…tak mboh aku...

Soft Drink : 100++ jer yg leh masuk ngan aku..pepsi ke coke ke, tak layannn....

Fast Food : Maggi le...hahahahahahahaha..actually suka semua jenis fasfood ni...tp skang kena boikot..so marilah kita berboikot beramai-ramai...jimat duit tuh...

Pizza : Hut la..tp dah layan dah skang ni...alasan sama seperti di atas...nanti aku nak try buat pizza sendiri lak....

Cereal : tak suka...tak kenyang aku bekfas ngn cereal ni…

Chocolate : tak suka sangat coklat yang manis2 skang ni…memang tkde pun aku beli…tp kalo nk beli, aku suka Van Houtten & Forrero Roucher (betul ke tak aku eja ni?)...
Ice cream : I loveee Chocolate Flavor

Tags 5 people : tkmo tag orang...



post signature



  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

0 ulasan: