Kursus...

minggu kedua bermulanya kerja di tempat baru, aku n 2 org lagi staff telah dihantar untuk berkursus di Kolej Komuniti Kuantan...hampir 2 jam gakla dr tempat aku ni...aku mengdrivekan diri sendiri ke sana..awal2 pagi lagi dah kuar...kul 6 pagi dr umah, kursus tu mula kul 8..tp disebabkan sedikit kesesatan, kami sampai lambat gakla berberapa minit...tp still antara yang terawal...hampesss...kalo tau, aku bawak jer keta slow n steady..ini tidak, kat haiway aku pecut sampai 140km/j tu...janganlah sampai surat saman plak...nehi..nehi...

time ni kat dlm bilik kursus...sejuk wooo bilik tu...time rehat ni, tu yg sempat nak berposing...

wit nurul...

wit ann...


ni plak member2 aku kat POLISAS..sempat gak mencilok ke sana sekejap sbb dah dekat kan..lama betul tak jumpa ngn dorang...

wit Khuzma yang nampak semakin ayu....hehe...

ni plak ngan kakfini n linda kat opis dorang....


post signature




































  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

saat ini...

susah betul nak menghapdet blog skang ni...dahla internet slow kat opis...dengan keja yg amat byk sekali...internet kat umah dahla jd bengong lepas pindah ni...ntah2 sbb tak byr bil..hahahaha...tp aku heran gak, rasanya lom sampai masa nk kena potong lagi kot...kang tgh hari nkgi berdiskusi ngn TM Point jap...

tak sangka betul akan sebizi ini ditempat keja baru...bukan buat2 bizi la...tp bizi la jugak sbbnya aku baru nak belajar menyesuaikan diri dengan keja2 yang ditugaskan...setakat ini aku kena uruskan shortcourse tuk peserta2 lain...kena call peserta tanya sama ada nak join kursus atau tak...nak kena tlg siapkan apa yg patut, tp de yg bantu lah...pastu aku jugak nak kena prepare shortcourse yang aku kena buat..syarat wajib tuh...apa kebenda aku nak ajar ntah...seb baik la blm kena ngajar subjek lagi..tp maybe minggu depan dh dpt subjek dah...lglah bertambah bz dgn kelas lagi...

pastu aku nak berjinak2 dengan bilik dapur kolej ni..nak set up apa yg patut tuk shortcourse aku nanti...seb baik dah kenal ngn kakak pembantu makmal tu...Kak Yati Makmal gelaran dia....dah pakat ngn dia kalo nak masak2...ramai betul yg minat nak masak2 ni...at least aku tak keseorangan la nanti...bila dah kenal ramai orang..terasa amat best lak dgn suasana keja kat sini...

oklah dulu setakat ni..aku nak buat keja sikit nih...nkgi tlg apa yg patut...sian si anep buat sorang...hapdet lagi len kali...


post signature





  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

Majlis Doa Selamat di Rumah Zimah...

dalam keta on de way nak ke majlis doa selamat umah zimah...

hepi jer ...


actually masa ni tengah tunggu org jemput, tktau jalan nk ke rumah si zimah...



zimah n taja...



zimah, adik zimah n kawan adik zimah...


teknik amik gambar yg tak berapa nak betul la ni, tu yang aku nampak mcm gemuk jer...hihihihi...






































































































malas betul la nak citer...nape asyik hang jer ni....






post signature




































































  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments