~***~ sPeEChlESs~***~



~***~ diharapkan jalan lurus terbentang di hadapan ~***~
~***~ moga segala yang dihajatkan dipermudahkan ~***~
~***~ harap tercapai segala cita dan impian ~***~
~***~ impian yang bermula dari angan-angan ~***~
~***~ bertahun-tahun menyulam angan-angan ~***~
~***~ lalu terhamparlah pelbagai impian ~***~
~***~ usaha tiada pernah putus ~***~
~***~ demi merealisasikan sebuah kenyataan ~***~
~***~ doa dan tawakal tiada pernah surut ~***~
~***~ diharapkan jalan lurus terbentang di hadapan ~***~

hahaha...amacam ayat2 aku kat atas tu...ada rupa puisi tak..sajak ke? pantun konpem la tak...ke de bunga2 jiwang gak...alaaaa....takkan tkder rupe langsung...tau ler aku tak berseni...hish...tkperlah, semangat takkan luntur...nanti cuba lagi...

actually dah taktau nak hapdet apa..still takde hal yang boleh diceriterakan...sementelah pulak kurangnya seni penglipur lara...kalaupun ada yang boleh diceritakan..tapiiiii, belum sampainya... biarlah rahsia...wah..wah...ala2 artis gituuuu...kehkehkeh...

aku bukan apa, tak suka nak heboh2 kalo sesuatu benda tu masih belum tau hujung pangkal kepastian...walaupun TV3 selalu jer ckp..."jom...jom...jom heboh..heboh"...sampai masanya nanti, akan kucanang ke serata alam...seantero dunia...kalo perlu aku buat press konperens lagi ha.ajak sumer wartawan dari pelbagai pihak..so, tkderla nak jeles kalo aku tak panggil kan..buat kat hotel bertaraf bintang tak terkira ke...ha baru vogue gitu kan...okey aku berangan jek...ngeeeee

Psssttt: tajuk kat atas mungkin tiada kena mengena dengan entri...taktau nk letak tajuk apa...ala lagipun, bukannya aku nak amik exam pun...apa ada hal kalo lari tajuk sekali pun...ngehngehngeh...

post signature










  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

0 ulasan: