semangat yang hilang

wah..wah..wahhh..tajuk cam gempak sangatkan...hahaha...
actually semangat aku memang dah hilang...
tah ke mana pegi...
tak daya nak mencari...
kena gi wat report polis la kot...
suh dorang tolong carikan...
eh betul lah kan..
benda yang hilang mestila kena cari...
hahaha..

ha kan aku dah kata...
semangat aku yg hilang buat aku jd cam ni...
merapu merapan jadinya...

ini takde lainnya melainkan semangat tuk berblog...
tiap kali masuk ke blog aku...
aku jd blur taktau nk hapdet apa...
taktau dah nak tulis apa...
takder idea nak buat entry..

aku tau tkder kesan apa2 pun kat sapa2 pun..
even aku tak hapdet blog nih...
even blog aku penuh bersawang...
even spiderman pun leh wat sarang...
sob..sob..sob...

anyway takper, aku berblog bukan tuk cr peminat...ahaksss...
aku berblog sekadar suka2...
sekadar ingin berkongsi cerita..
sekadar ingin berkongsi idea...
sekadar ingin berkongsi pengalaman...
dengan orang yang sudi..
pada yang tak sudi, it's ok...
aku bukan siapa-siapa...

post signature





  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

5 ulasan:

cikgu jawe berkata...

eh! sapa kata tadek org dtg blog awk. ni haaaa.. aku dtg bwk penyapu nih. bersawang sungguh!.. hihi

norsaritanaini berkata...

cikgu jawe: timer kasih la banyak...aku tau cikgu memang rajin bab kemas mengemas nih..selalu la dtg blog aku cikgu...takyah aku penat2 sapu sawang..haha...

tasikmerah berkata...

apa kata kalau ko masukkan n3 macam mana nak buat tepung gomak. amacam?

aku nk blajor nih.... he he.



.

tasikmerah berkata...

Ulasan anda telah disimpan dan akan boleh dilihat selepas kelulusan pemilik blog. <----- ngengadelah kau!

kehkehkehkeh.....


:p


.

norsaritanaini berkata...

kak tasek: aku tak suko tepung gomak la...manis!!!

cam tu ke kuar kat aku nyer ulasan kak? taktau pun...hahaha...