mood down...

mood aku down betul petang td...down yang amat...aku tak suka de perasaan cam ni...bila mood aku down...mula la tak senang hati nak buat apa2 pun...padahal dah elok janji ngn member nak kuar temankan dia sempena befday dia hari ini...last2 aku cancelkan...emosi aku tak berapa nak stabil..bimbang akan merosakkan mood orang lain pula...

kepada orang yang bertanggungjawab mendownkan mood aku ptg td...sesungguhnya, aku taktau apa niat dia yang sebenarnya...mungkin dia berniat baik...tapi aku betul2 tidak boleh terima cara dia...maaf, sungguh tidak boleh terima...harap maklum yer...


post signature





  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

2 ulasan:

StingRay berkata...

ahhh...macam-macam.....nak period lah ni...

norsaritanaini berkata...

woittt..memandai jer ko...mcm tau2 jer...aku baru lepas period lah...