Entry pertama 2009

actually tkde idea nak hapdet blog hari ni...cam blurrr jer...nak kata tak cukup tido, dah qadak dah ptg td...tapi dek kerana nak RASMI kan hari pertama 2009 ni, maka dengan ini aku meroyan la jugak kat sini...

hari ni cuti...tp tkder aktiviti pun...dah mlm td gi Putrajaya, gathering ngn bebudak myvians (nanti aku citer pasni, lom ada mood lagi nih)..sampai umah cun2 kul 3 pagi...whooaaa, berani betul aku...uikss, jgn ckp kat mak aku tau, nanti dia risau...ala aku pegi pun bukannya bersuka ria tahap tak hengat dunia...pegi jumpa2 dorang, sembang2, pastu makan2, pastu balik ler...

hari ni cuma gi pasar beli barang2 dapur nak masak...pastu gi kilang jap bwk supplier tgk tapak tuk cleaning nanti...pastu balik umah, masak tuk lunch, pastu ngadap tenet jap...pastu tertido...nikmatnya...

boring gak dok umah jer...tp nk jenjalan pun tkder mood gak kalo sensorang...seb baikla de tenet ni peneman setia aku...dah aku byr bil, harusla temani aku sepanjang masa kan...gaya cakap macam diktator plak...haha...

actually ada benda yang aku tak puas hati ni...tp aku taktau nk wat cam mana...nak luah takut perasaan org tergores...dok simpan, aku gak yg merana sakit hati...serba tak kena jadinya...kalo tanya korang, mesti korang suh aku cakapkan...tp tula, aku tak sampai hati nih...suka sangat beralah aku nih...tp jiwa sakit...tulunnnnn...


post signature





  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

0 ulasan: