aku tidak marah lagi...

ya...aku sudah tidak marah...tidak marah macam petang semalam...aku cuba sedaya upaya untuk tidak marah pagi ini...aku cuba tenangkan diri setenang-tenangnya...walaupun sesampai di area opis...ada 2 buah lori kilang sebelah terparking di kedua -dua belah jalan dan yang sebuah tu melintang hampir separuh dari jalan...dan secara tak sengajanya telah menghalang laluan untuk kereta aku masuk ke tempat parking fabret...dan untuk tidak marah, aku terpaksa menghalakan kereta aku tawaf 2 lot kilang untuk sampai ke tempat parking fabret aku...aku sudah rugi beberapa mililiter petrol dan rugi beberapa minit...tapi aku tidak marah...aku tenang-tenang sahaja...

sebenarnya aku cuba untuk tidak marah...aku cuba untuk tenang...aku pun sangat hairan dengan diri aku ni...semalam dak yanie putrajaya tanya aku...berdasarkan entri aku, dia tanya sama ada aku ada masalah ker tak...kehairanan la aku...bila aku tengok semula tajuk2 entri aku dalam bulan januari...SAH...kebanyakannya macam menunjukkan aku BERMASALAH, EMO, BLUR...

walhal, aku sebenarnya tidak lah bermasalah pun, sikit2 tu ada lah...emo tu mungkin...blur pun ada...sebab banyak yang perlu aku fikirkan...ntahla...perubahan hormon kot...tp yer ke? ntah...tp itulah, aku terasa mcam nak MARAH jer...tp aku cepat COOL ok...setakat mengamuk dlm hati jer...tkder pun aku wat AMUKAN yang boleh membuatkan muka aku terpapar di dada2 akhbar utama atau mungkin dalam buletin utama...sekadar luahan di blog pun dah boleh menenangkan hati yang panas membara...terima kasih tak terhingga kepada kawan2 termasuk kengkawan blogger yang sudi memberi nasihat pasal kemarahan aku..walaupun nasihat2 korang ada yang tak boleh digunapakai, namun berjaya jugak menceriakan kembali suasana...terima kaseeehhhhh....


pssttt: sengaja aku guna font kaler biru untuk menunjukkan yang aku tengah COOL...ngeee....





post signature










  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

4 ulasan:

StingRay berkata...

emosi tak stabil....hummm.....





paham...pahamm..... keh keh

norsaritanaini berkata...

stingray:: ko ni kan, aku pelik la...pahammm ajer ko ek...

hahhaha

tasikmerah berkata...

aku pun tgh nak hangen je nih....

norsaritanaini berkata...

tasikmerah:: ko pun kena sindrom sama macam aku ke kak...sindrom nak hengen jer...

jgn plak ko kata aku yg bawak penyakit berjangkit kat ko plak kak...

hhahahhaha...