aku marah ni...

cuaca yang panas terik membahang menambahkan lagi bahang kepanasan dalam hati aku...tokey cina kilang depan kilang aku ni suka suki dia parking depan kilang aku...tempat fabret aku pulak tu...kurang asam...memangla tkder pun signboard tertulis tu parking aku, tapi dah hari2 dari pagi sampai ke petang kereta aku terpark kat situ, takkan taktau lagi...lagila pulak tu bukan kawasan kilang dia...kawasan kilang dia punya luas nak parking...yang dengki sangat ngan aku tu nape...sebelum ni takde pun nak terhegeh2 parking kat situ...tetiba plak ari ni ada...aku dah bagi jeling maut dah kat keta dia tadi...ko ingat ko merz, aku heran sangat la ek...boleh blahh la wehhh...selagi keta dia tak gerak dr tempat parking fabret aku, selagi tu sakit hati aku tak hilang...korang rasa okey tak kalo aku pi calarkan keta dia...hahahaha...mcm berani...tapi siyess, aku memang MARAH!!!

tgh dok panas2 pasal parking, masuk2 opis..tenet pulak buat hal...nak mendial entah baper puluh kali...yang opis aku ni plak guna dial up...sekali dtg hang dia...nak kena restart PC berkali-kali...naik penat tau dak...menyemput jer sepanjang masa tenet nih...eiiii..geram betul lah...memang sengaja nak naikkan darah aku...

Astaghfirullahalazim...kenapa aku jadi macam ni nih...marah betul ni...sungguh-sungguh marah...berbuku rasa dalam hati...

Astaghfirullahalazim...
Astaghfirullahalazim...
Astaghfirullahalazim...



post signature





  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

8 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

salam nor

sabo byk2 wak... jgn marah sgt...nati cepat tua nor hehe...
esok rebut balik parking awak tu eik??? caiyok

Shifu67 berkata...

bawa mengucappppp.... urut dada... tarik nafas... fuhhh fuhhhh

norsaritanaini berkata...

manje:: salam...
hahahhaha...dah ok dah pun...marah sy tak lama...bila keta dia blahh td, hilang la marah...sajer je dia tu...nak mendengki ngn keta org la tu...
esok harusla pagi2 dapat kt sy, sbb dia bukan tau dtg keja awal, bos la katakan...
tp risau kalo time kita balik lunch, dia rampas balik parking tu...

apa nak buat eh...
hehehe...

norsaritanaini berkata...

Shifu67::dah mengucap dr tgh hari td...mujarab...turunla sikit suhu "kepanasan" tuh...
tp sok2 kalo dia buat lagi, taktau la...nak jugak hamik parking fabret org..hampehhh...

* apa yang dicari? * berkata...

uih, ganasnye!

relek cik kak, relek...

kalo kena berhadap ngan dia nie time marah nie, mau lebam bijik mata jawapnye. hehe...

it's good to be back!

jaga diri ye! ;)

norsaritanaini berkata...

apa yang dicari tak jumpa2:: sy sudah okey la..sudah tidak marah...tp untuk esok lom janji lagi..hahaha...

nice to here from you...
mana menghilang ek...
hehe...
u too take care k...

saudagar gaRAM.. berkata...

ada hadith kata..

kalo marah masa tengah berdiri,duduklah..
kalo marah masa tengah duduk,baringlah..
kalo masih lagi marah masa tengah baring,tidorlah..

masuk je opis,patut lu terus capai bantal..
tido..

kalo bos tanya kenapa tido,cakap lu tengah marah..

dan bacakan hadith tu pada dia..

amacam?
ok tak jalan penyelesaiannya?

norsaritanaini berkata...

gaRAM:: wah bagus jugak hadith tu, apsal aku terlepas pandang nih...thanks sbb sudi share...

ada ke patut ko suh aku tido kat opis..mana de bantal maa...

lgpun bos aku tu mat saleh...nak ke dia percaya hadith tuh?

but anyway, it's ok..aku sudah tidak marah...