Tag lagi...


ZIMAH ni dah dia bagi KATAK kat aku, dia suh aku jawab TAG plak..anyway, tkper, di kala aku memang tak buat apa n time2 BLUR ni, bek aku jawab tag dari MEMBUANG MASA berangan ala-ala MAT JENIN nak panjat pokok KELAPA…hehe…


1. Bekas kekasih sy..
~***~ seorang sahabat di kala senang, menghilang di kala susah.. tkyah nak kenang-kenang, so pigi dah ~***~

2. Sy sedang mendengar..
~***~tak dengar apa pun, malas nak on lagu...nak rehatkan telinga jap~***~

3. Mungkin sy patut..
~***~balik tido atau pegi window shopping atau mandi pantai~***~

4. Sy suke belajar..
~***~macam-macam terutama sekali masak memasak ~***~

5. Sahabat baik sy..
~***~semua sahabat saya adalah sahabat baik...kalo jahat, sy tak kawan dah..tak suka orang jahat...jahat la awak ni...~***~

6. Sy tak paham..
~***~nape duit asyik tak cukup jer...selalu overbudget~***~

7. Sy kehilangan..
~***~wang di pusat servis perodua tadi~***~

8. Ramai yg berkata..
~***~hidup perlu diteruskan..abih nak kata apa lagi..tensen cam mana pun, kalo belum ajal..kena teruskan gak la kan~***~

9. Makna nama saya..
~***~CAHAYA DUA KEBAHAGIAAN...ntah betul ntah tidak, makna tu seorang Ustaz muda yang hensem bagi semasa sy di Tingkatan 1..kecik2 dah pandai tu menilai anak teruna orang..kalo la mak aku tau..ish..ish... ~***~

10. Cinta itu..
~***~susah ar...tak tenteram hati~***~

11. Disuatu tempat..
~***~ditepi pantai yang indah..ku duduk seorang diri...suasana…sepi~***~

12. Saya akan cube..
~***~buat apa yang saya nak buat~***~

13. Makna " selamanya "..
~***~lama la...sehingga tak terhitung~***~

14. Handphone sy..
~***~ada tiga, tp satu pun tkder kamera...kuang..kuang..kuang~***~

15. Sy paling meluat..
~***~bila orang meluat~***~

16. Bile sy bangun dari tido..
~***~sy bukak suis lampu, gelap maa... ~***~

17. Party..
~***~bebas~***~

18. Haiwan yg paling cute..
~***~katak~***~

19. Peringkat umo yg paling menyeronokkan adalah...
~***~semua, sbb ada pahit manis, itukan pengalaman~***~

20. Hari ini sy rasa tension..
~***~sbb abih banyak duit tuk servis keta~***~

21. Malam ini sy akan cube..
~***~tido puas-puas~***~

22. Sy betul2 inginkan..
~***~wang..(nampak mcm materialistik la plak..ngehngehngeh) ~***~

23. Bile tengok muka kat cermin pg tadi..
~***~chumelnyer...anak sapa la ni...kahkahkah. ~***~

24. Shopping kompleks..
~***~antara salah satu tempat melepak~***~

25. Makanan segera biasanya..
~***~cepat habis sbb boleh terus dimakan~***~

26. Ayat terakhir pada orang..
~***~orang mana? Umum sangat ler..dahla ari ni jumpa ramai orang...tkmo jawab la.. ~***~


Aikk..dah abih dah...ala, ni yang tak best ni..tgh syok nak jawab lagi nih...kahkahkahkah...

Kena tag orang lain ke, sah2 berantai ni..hmm, suka hati la sapa nk jawab, taknak kalu..dok diam2...wokkeh...

post signature

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

4 ulasan:

Zimah's Depart berkata...

bagus²..nnti I tag U lagi..
keh keh keh..

norsaritanaini berkata...

ok2...i suka u...

along_eira berkata...

akak..tag ar eira lak..
hehehe

norsaritanaini berkata...

eira, amik jer..akak tujukan umum pd semua...hehe