sungguh ku tak sangka...terharunya...

terlebih dahulu bersyukur saya ke hadrat ILAHI dengan anugerah yang tak terhingga ni...terima kasih juga kepada ibu bapa saya, rakan2, dan juga pada peminat2 yang senantiasa setia menyokong saya...opssss, melebih2 plak aku ni..ingatkan dapat anugerah pelakon filem wanita terbaik kat Anugerah Skrin 2008 dah tadi...hahaha...

aku dapat award weh...biar betul ni...mcm tak caya pun ada...anyway, really appreciated it..thanks a lot to zimah...tp ada soklan cepu tembaga aku nk bg nih..."is that rite u love my blog? please be honest"..jawab zimah jawab...ngehngehngeh...

nila dia rupanya award yg aku dapat...hehe...

tp biasala kan, mana de benda free kat dunia ni..sumer berbayar...bak kata pepatah, "buat baik, dibalas baik, buat jahat dibalas jahat"...so korang jgnla buat jahat, buruk padahnya...tak dpt balasan kat sini, nun di akhirat sana menanti...hehe...yapeda, jauh lak aku melalut...

actually nk bgtau yg award ni ada syarat2 dia...ni ha syarat2 award tu...

1. Sesiapa yang dapat award ini boleh meletakannya pada blog masing- masing
2. Link semula kepada orang yang bagi award ni kat korang
3. Bagi award ni kat 7 orang bertuah
4. Tinggalkan ia mesej pemberitahuan yang korang dah bagi award kt orang tu

so, antara yang bertuah mendapat award dr aku, calon-calonnya adalah...

*apa yang dicari*
ckLah
kasih
StingRay
Tasik Merah
Yanie Putrajaya
Yazrie
Zimah

post signature

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

5 ulasan:

norsaritanaini berkata...

testing...

KaSiH berkata...

tengkiu nor...

StingRay berkata...

haha..makaseh..aku bagi balik hadiah ni kat ko...


amik amik.. =)

norsaritanaini berkata...

toche..toche...

tasikmerah berkata...

kiranya ni aku ni bertuah la yek.

he he.


.