milo allergic???

asal minum milo jer...ngantuk ler, sakit kepala ler...
pelik betul...kalo minum nescaffe yang memang dah terbukti ke'caffein'annya tu, takder plak aku sakit kepala ker hapa...
apsal ek...betul2 allergic milo ke ni?
apa kebenda yang ada dalam milo yang tak boleh diterima oleh sistem badan aku nih...
mushkil...

post signature

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

6 ulasan:

KaSiH berkata...

ko cuba minum teh la pulak nor..

norsaritanaini berkata...

kasih::teh tu mmg dah fabret aku...mana2 kedai aku pegi, teh ais or teh tarik jer aku pandai order...hehehe..minum teh pun ok gak...

Zimah's Depart berkata...

teh pun ade kafien..hehe..nor tukar minum jus le..jus oren, carot..hehe..xpun minum air masak je..

~SeCreto~ berkata...

ade sesetengah org, mmg xleh ngn milo..effect dia cam akk..jadi ngantuk..tea pulak xssuai sbb dia leh mybbkan jadi angin..err..kiranya leh mybbkan angin byk dlm badan..nescafe lak, cam akk kata tu la..kafein..tp sy ngn nescafe terbalik plak kak..bila minum nescafe, terus mata ngantuk..hahahaha...

norsaritanaini berkata...

zimah::kdg2 minum jus punlej jd sakit kepala...pelik betul kan sistem badan i ni..hehe...

norsaritanaini berkata...

secreto: semua ada buruk baik nyer kan..sama ada kita sendiri adapt or not jerla...hehe...