Cute teddy bear...

...petang td zimah YM aku suh amik teddy bear yang dia nak kasi kat aku...
...tp baru sekarang aku boleh amik...
...tenet wat hal petang td...
...ni ha teddy dia...cute kan...
...suka..suka..suka...




...love u zimah..muahhh...

...teddy frog takder ke...

...i kan peminat setia frog...

...dah lama rasanya tak tambah koleksi...

...sapa2 yang nak bear ni amikla yer...

...bukan aku tknak buat special dedication...

...tp risau ada yang taknak, buat nyemak blog dorang je kan...

...aku bagi pada sapa2 yang betul2 nak jer...

...ikhlas...

sesambil tu nak citer ni, hepi tul aku hari ni...haha...bos aku dah balik australia...bercuti sampai 12 jan 08..lama tu korang...leh ar aku ronggeng2...tp sikit2 jerla, sbb still ada 3 bos dok perati aku...haha...anyway, still happy for that...n dia janji nk bawak ole2 dr australia...aku suh dia beli tshirt australia kat aku...tp setelah dihasut oleh En. M, dia ckp nak beli bikini yg ada tulis AUSTRALIA...hampess siut...


post signature

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

2 ulasan:

[yAN!e][pUTraJAya] berkata...

salam pagi Jumaat kak..
nak teddy yg betul2 nyer leh tak?
hhahah

nak wat bantal peluk

(^_^)

norsaritanaini berkata...

yanie...boleh2, dtg jumpa akak kat sini...tp yg kecik jerla akak bg yer..nak yang peluk, mintak ngn cik abang yer..lgpun kang asyik dok teringat akak plak nanti bila peluk bear tuh......