AKU MEMANG PANTANG...

pantang nampak...semalam terbaca kat blog hapacrita pasal dia mengidam nak makan cheezy wedges...siap tunjuk gambar lagi tu...apa lagi, aku pun termengidam sama la plak...lgpun memang dah lama benar tak makan kfc nih...sejak bos aku start mendiet nak kempiskan perutnya yang boyot...so lunch dia makan maggie jer (dan perut dia dah makin slim)...tkder mana la dia nak banjer aku makan kfc lagi...dulu sekejap2 kfc, sekejap2 kfc..sampai aku naik muak...

actually aku cuba tahankan perasaan aku dari ke kfc semalam, tp asyik terbayang-bayang jer kelazatan cheezy wedges tu...arggghhhhhh, tak boleh jadi ni...harus ke sana jugak, buatnyer sampai termimpi-mimpi, cam mana...tido tak lena la jawabnya kan...hahahaha...sampai kt simpang depan kilang aku, simpang nak ke jalan besar..aku stop kejap...kalo ke kanan, balik rumah...kalo ke kiri, ke kfc...lama gak bertafakur kat situ...last2 tanpa memberi signal aku terus membelok ke kiri..nekad tuk mendapatkan cheezy wedges tersebut...hahaha...

so inilah hasilnya...
gambar sekadar hiasan...yang beli tkder rupa cenggini pun...

dan seperti biasa, aku memang tak reti nak order satu jer..konpem kena order gak yg snack plate satu...mcm dah diset dlm mind..time nk order jer, impuls saraf menghantar isyarat ke jari supaya tunjuk ke arah snack plate ni...di luar sedar...hahahaha...

gambar hiasan gak ni, sbb aku order hot & spicy taknak drumsticks, take away...sah2 la gambar kat atas tu bukan aku punya...


banyak betul makan...habis diet aku...tp apa de hal, dah nak makan...dr aku kempunan kan...dan mlm td aku bleh tido lena...tp still ada mimpi, mimpi gi travel...mushkil tul, sejak akhir2 ni, asyik mimpi travel jer, jauh2 plak tu...apa maknanya ek?




post signature








  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

8 ulasan:

Zimah's Depart berkata...

mmg pantang jumpe kan nor? hehe..
sedap je nmpk KFC tu..tp I kene jaga mkn..huhue..

norsaritanaini berkata...

hahaha..memang pun...tp tak selalu gak, kadang2 jer tingin..dulu masa bos i rajin banjer kfc, tgk pun dah muak...hahahaha...

~SeCreto~ berkata...

akakkkkkkkkk..await tunjuk cheezy wadges tu..dh la tu peberet..tu ngidam gak neh..isk3..waaaa..nak..nak..nak....

Zimah's Depart berkata...

mimpi travel jauh tu..sbb nnti ade HOP NEW YEAR kat Putrajaya..tu yg nak travel jauh tu..

TaLi_KaSuT berkata...

kfc kekadang mkn ok.. kekadang mkn pas2 blk umah muntah.. xtau napa.. sembelih xbtul kot...

norsaritanaini berkata...

secreto: pi la beli..hehe...best boleh makan...nikmat sgt..hahaha...

norsaritanaini berkata...

zimah:setakat putrajaya tu tak jauh mana pun..kot2 la nkgi obersi, bagus jugak noh...

norsaritanaini berkata...

tali_kasut: ada kaitan ker? kot2 time muntah tu sbb terlebih makan kot...