kemalasan melanda...

semenjak dua tiga menjak hobi lama aku bertandang kembali, kemalasan pulak yang melanda untuk membuat pembetulan tesis...malas yang amat...tapi aku kuatkan semangat jugak..target asal nak siapkan sebelum minggu hadapan...so nak tak nak, hujung minggu ni aku kena usaha jugak tuk menyiapkan semua nyer...USAHA TANGGA KEJAYAAN!!!! HAJA HAJA FAITI!!!!!!

dah rasa nak termuntah mengadap tesis ni...namun perlu kuteruskan jugak, lepas jer hantar hard cover nanti, merdeka la aku dari problem yang membelenggu selama hampir 5 tahun...dan juga tercapailah salah satu dari tiga impian besar dalam hidup aku..lama giler...kalo ikut schedule yang betul, dah boleh dapat title Doktor Falsafah dah aku...tkper2, aku harus bersyukur, sekurang-kurang nyer dapat jugak aku habiskan...

apsal la hobi baca novel ni muncul tatkala aku seharusnya berhempas pulas menyiapkan tesis ni...sajer cari alasan, dah memang dasar pemalas...opsss, malas buat tesis jer tau...yang lain2 aku still rajin, contohnya makan, tidur, bersiar-siar, berYM, berforum, berblog...hmm, kira bagusla, lebih banyak yang rajin dari yang malas kan...pendek kata rugi bangat sapa yang tolak pinangan aku...mana nak dapat anak dara rajin mcm ni...haha...yapeda aku melalut ni...bek stop skang, sebelum tanda2 ketidakwarasan semakin bercambah...chow!!!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

2 ulasan:

StingRay berkata...

blog rajin..tesis malas... haiihhhh...!!

norsaritanaini berkata...

hahahahaha...semestinya...