seksanyer....

betapa tak selesanya aku kat ofis di waktu ini...dengan berhabuk nyer...berpanas lagi...kalo la aku ada pilihan lain, taknak ler aku ke ofis ni buat sementara waktu...bilala nak siap renovation ni...aku ni dahla alah habuk2 ni...skang dah ada tanda2 nak batuk ni...tak baik tuk kesihatan aku...econ plak sumer dah takleh nak guna, bila ntah dorang nak repair balik...panas wooo, nak harapkan blower yg besar dabak tu pun, tak sejuk mana pun...yerla, skang kan musim panas...nak jer aku open pintu opis aku ni, tp mcm pelikla la pulak...kang nanti org ingat aku buat open house plak...dahla ramai mat2 indon yang keja..tak pasal2 aku diserang nanti...ngeri nyer!!! mengikut kata bos aku, operasi akan start pertengahan bulan 11 nanti...maknanya ada sebulan lagi la tempoh untuk aku berkeadaan sebegini....seksanya...ni yang buat tkder mood nk keja ni...agak2 korangla kan, bos aku kasi tak kalo aku lepak kat umah jer sementara keja2 pembaikpulihan ni siap sepenuhnya???? ada ke bos yang begirtu baik hati kat dunia ni????tkyah cari nahas la kan, kang tak pasal2 dia jawab mcm ni "apa kata kalo awak isi borang resign terus, sampai bila2 leh dok umah"...tak ke naya...sapa mau tolong nanti....huhuhu...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

0 ulasan: